Aparat de aer conditionat Multisplit V-Design 2x 9000 + 3x 12000 BTU/h, Vivax, Inverter – pareri si review

Alegerea unui aparat de aer conditionat poate fi o alegere dificila pentru cei care nu au cunostinte tehnice si care nu stiu ce anume sa aleaga. Specialistii in vanzari sunt oamenii cei mai potriviti pentru a oferi sfaturi utile si pretioase.

In functie de buget, dar mai ales de nevoile fiecarei familii, se pot alege aparate de aer conditionat Vivax. Acestea sunt performante si sunt realizate in conformitate cu normele europene de siguranta in domeniu.

Avantajele aparatului de aer conditionat Multisplit V-Design 2x 9000 + 3x 12000 BTU

Este un produs econom care se incadreaza in clasa energetica A++ si care reuseste sa asigure un consum redus de energie. In ciuda faptului ca are o capacitate generala de 42000 BTU, factura de lumina va ramane constanta indiferent de perioada de utilizare.

Aparatul are un design modern si elegant, putand fi instalat cu usurinta in orice incapere. Un plus il reprezinta culoarea negru care confera mult mai mult stil locuintei. De asemenea, cele 5 unitati interioare pot fi amplasate in toate camerele pentru a racori totul mult mai repede.

Vivax
are grija de sanatatea utilizatorilor sai, motiv pentru care modelul de fata este dotat cu filtre de aer care elimina impuritatile si care asigura o atmosfera placuta si racoroasa. Utilizatorii au nevoie sa respire un aer curat pentru a-si desfasura in voie activitatile si pentru a avea parte de momente pline de relaxare.

Este un produs silentios, motiv pentru care poate fi folosit chiar si in timpul noptii pentru un somn linistit si odihnitor. Nivelul zgomotului atinge 21 dB, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru toti utilizatorii.

Printre functiile speciale pe care le detine se remarca functia I feel, Autocuratare sau Autodetectie scurgeri de freon. De exemplu, functia de Autodiagnoza are rolul de a proteja compresorul in momentul unor defectiuni tehnice. Semnul CE apare pe afisaj, iar utilizatorul este anuntat ca exista o problema care trebuie remediata in cel mai scurt timp.

Una dintre inovatiile in domeniu este reprezentata de compresorul de tip Inverter care are rolul de a pastra temperatura la un nivel constant pentru un plus de confort si siguranta. Mai mult decat atat aparatul poate fi folosit chiar si in timpul iernii atunci cand temperaturile scad si pana la – 15 grade, gratie protectiei anti-inghet care protejeaza unitatea exterioara.

Un dezavantaj poate fi considerat lipsa functiei de dezumidificare, dar si de cea de ventilatie, acestea avand rolul de asigura un mediu placut si propice tuturor activitatilor zilnice.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here