Aparat de aer conditionat Multisplit V-Design 3x 12000 + 9000 BTU/h, Vivax – pareri si review

In ultimii ani, aparatele de aer conditionat Vivax au castigat tot mai mult teren in fata altor modele datorita designului modern, dar si a preturile accesibile in raport cu avantajele pe care le ofera utilizatorilor. Sunt produse fiabile si rezistente care respecta normele europene in vigoare ceea ce reprezinta o garantie in plus a performantei. Clientii s-au declarat mai mult decat multumiti de alegerile facute considerand aparatele Vivax o reala investitie.

Punctele fortele ale modelului Multisplit V-Design 3x 12000 + 9000 BTU/h

Este un aparat econom cu un consum redus de energie in ciuda faptului ca dispune de 3 unitati interioare care au o capacitate de racire de 12000 BTU si o unitate cu o capacitate de 9000 BTU. Este un produs care se incadreaza in clasa energetica A++ reusind sa economiseasca pana la 40% mai multa energie fata de alte modele existente pe piata ceea ce reprezinta un mare avantaje.

Are un design futurist si elegant fiind un aparat care se poate monta in locuinte recent renovate pentru un plus de stil. In plus, culoarea negru este cea care atrage atentia si reuseste sa transforme aparatul de aer conditionat intr-un obiect decorativ.

Este un produs multi-split, ideal pentru uz rezidential datorita celor 4 unitati care pot fi montate in sufragerie, dormitor, dar si in bucatarie pentru a racori mult mai repede locuinta si pentru a oferi un plus de confort utilizatorilor.

Filtrele anti-praf sunt cele care elimina impuritatile din locuinta si care asigura un aer proaspat si curat in orice moment al zilei. Utilizatorii au nevoie de un mediu propice unde sa isi desfasoara activitatile si unde sa se relaxeze dupa o zi obositoare la birou. De asemenea, copiii sunt cei mai predispusi aparitiei alergiilor sau a problemelor respiratorii asa ca trebuie sa fie feriti de praf si de bacterii.

Compresorul de tip inverter este cel care asigura o temperatura constanta in locuinta si care permite utilizarea aparatului atat pe timpul verii cand temperaturile ating chiar si 40 grade, dar si in timpul iernii cand acestea scad pana la -15 grade.

Dezavantajul modelului de fata il reprezinta lipsa unui kit de instalare motiv pentru care utilizatorii sunt nevoiti sa apeleze la ajutorul unei firme specializate care sa monteze aparatul in perete, serviciu efectuat contra cost.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here