Aparat de aer conditionat Multisplit V-Design 3x 9000 + 12000 BTU/h, Vivax – pareri si review

In timpul sezonului estival, oamenii au nevoie de un loc racoros unde sa se adaposteasca si unde sa se relaxeze. Temperaturile alarmante sunt cele care ii indeamna pe acestia sa aleaga un aparat de aer conditionat care sa le ofere un confort sporit. Exista o multime de modele la ora actuala pe piata, insa cel mai apreciat este fara doar si poate Vivax datorita calitatii produselor, dar si a fiabiliatii lor. In plus, toate aparatele respecta normele europene in vigoare de siguranta.

Avantajele achizitionarii aparatului de aer conditionat Multisplit V-Design 3x 9000 + 12000 BTU/h

Este unul dintre cele mai performante aparate de aer conditioat reusind sa satisfaca necesitatile tuturor membrilor familiei. Are un consum redus datorita faptului ca se incadreaza in clasa energetica A++. Factura de lumina va ramane aceeasi indiferent de perioada de utilizare a aparatului de aer conditionat.

Modelul de fata este format din 4 unitati interioare cu o capacitate generala de 28000 BTU, fiind optim pentru o suprafata acoperita de 120 m2 si fiind ideal pentru uz rezidential. Unitatile se pot instala in orice incapere avand un design simplu si elegant care se integreaza perfect in orice decor.

Filtrele de aer instalate sunt unele dintre cele mai performante acestea avand rolul de a asigura, in permanenta, o atmosfera placuta si relaxanta. Oamenii au nevoie de un mediu in care sa isi desfasoare activitatile zilnice si unde sa respire un aer curat. Copiii, in mod special, sunt predispusi aparitiei alergiilor motiv pentru care trebuie feriti de praf si de impuritati.

Aparatul de aer conditionat este unul extrem de silentios avand un nivel al zgomotului de doar 21 dB. Se poate folosi cu succes chiar si in timpul noptii fara sa deranjeze si fara sa tulbure somnul utilizatorilor.

Tehnologia Inverter este prezenta gratie utilizarii compresorului care are rolul de a mentine o temperatura constanta in locuinta indiferent de momentul zilei. Mai mult decat atat, aparatul se poate folosi cu succes chiar si in timpul iernii datorita functiei anti-inghet care protejeaza unitatea exterioara.

Aparatul dispune de o serie de functii speciale precum Autocuratare. Audiagnoza sau I feel care simplifica viata utilizatorilor. De exemplu, functia de Autodetectie scurgere freon protejeaza compresorul in eventualitatea producerii unor defectiuni tehnice majore.

Singurul dezavantaj al modelului de fata il reprezinta lipsa unui kit de instalare. Din aceasta cauza utilizatorul este nevoit sa plateasca in plus o firma specializata care sa monteze aparatul in perete.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here