Aparat de aer conditionat Multisplit V-Design 3x 9000 + 2x 12000 BTU/h, Vivax, Inverter – review

Vara este unul dintre cele mai asteptate anotimpuri datorita temperaturilor ridicate, datorita atmosferei placute si relaxante care se instituie, dar mai ales, datorita aerului de vacanta care isi face simtita prezenta. Dincolo de toate acestea, disconfortul termic este cel care da mari batai de cap oamenilor in varsta, dar si copiilor, acestia fiind mult mai sensibili. Locurile cu umbra, precum parcurile sau terasele, sunt pline de oameni dornici sa se relaxeze si sa petreaca putin timp de calitate in aer liber. Pentru locuintele supraincalzite existe varianta aparatelor de aer conditionat care racoresc in timp record si care simplifica viata utilizatorilor. Acestea respecta normele europene in vigoare si asigura un confort sporit.

Avantajele achizitionarii modelului Multisplit V-Design 3x 9000 + 2x 12000 BTU/h

Aparatul de aer conditionat reprezinta un adevarat sistem de climatizare fiind format din 5 unitati interioare care se pot monta in orice incapere din locuinta. Capacitatea generala de racire a aparatului este de 42000 BTU, o capacitate optima pentru o suprafata acoperita de 170 m2. Acest model este perfect pentru uz rezidential, reusind sa indeplineasca necesitatile tuturor membrilor familiei.

In ceea ce priveste eficienta energetica de racire, aparatul se incadreaza in clasa energetica A++ ceea ce reprezinta un mare avanataj. Consumul de energie este unul redus, iar factura de lumina va ramane la cote normale dupa fiecare utilizare.

Filtrul Cold Catalist este una dintre inovatiile in domeniu, asigurand o atmosfera placuta si curata indiferent de momentul zilei. Persoanele care au probleme respiratorii trebuie sa fie ferite de praf si bacterii pentru a-si desfasura in voie activitatile zilnice.

Aparatul de aer conditionat este dotat cu un compresor de tip Inverter care asigura o temperatura constanta in locuinta si care permite utilizarea chiar si in timpul iernii cand temperaturile scad si pana la -15 grade.

Functiile speciale sunt cele care influenteaza decizia utilizatorilor si care transforma produsele intr-unele performante si cautate. Modelul de fata dispune de functia I feel, de Autodiagnoza si Autocuratare. Cea din urma elimina impuritatile din interiorul unitatii interioare pentru ca aerul sa fie in permanenta unul proaspat si racoros exact ca in mijlocul naturii.

Lipsa unui kit de instalare poate reprezenta un real dezavantaj pentru majoritatea utilizatorilor care sunt nevoiti sa angajeze o firma de specialitate pentru a monta aparatul corespunzator, serviciu care este taxat separat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here