Aparat de aer conditionat Multisplit V-Design 3x 9000 + 2x 12000 BTU/h, Vivax – pareri si review

Achizitionarea unui aparat de aer conditionat Vivax poate fi considerata una dintre cele mai bune alegeri din punct de vedere economic, dar si din punct de vedere al performantelor. Firma producatoare este recunoscuta la nivel european ceea ce asigura calitatea si excelenta. Chiar daca pretul este usor mai ridicat, tot mai multi oameni aleg sa achizitioneze un model multisplit deoarece racoreste in timp record toate incaperi. In plus, este mult mai eficient si reuseste sa satisfaca nevoile tuturor membrilor familiei.

Merita facuta o astfel de investitie?

Raspunsul este categoric da mai ales datorita faptului ca se incadreaza in clasa energetica A++ ceea ce asigura un consum redus de energie electrica. In ciuda capacitatii de 42000 BTU este un produs care poate fi folosit in permanenta fara sa existe niciun pericol in privinta facturii de lumina.

Aparatul de aer conditionat este format din 3 unitatii de 9000 BTU si 2 unitati de 12000 BTU care pot fi montate in orice incapere gratie designului inovator si unic. Incaperile vor capata un aer elegant desprins parca din revistele de moda.

Are o serie de functii speciale care au rolul de a simplifica viata utilizatorilor si de a transforma modelul de fata intr-unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat existente la ora actuala pe piata. Printre acestea se numara Autodiagnoza, Autocuratarea, dar si functia I feel care mentine temperatura constanta cu ajutorul unui senzor din telecomanda. Astfel aparatul de aer isi regleaza temperatura pentru a asigura un confort sporit in orice moment al zile.

Mai mult decat atat, functia de Autodetectie scurgeri freon este foarte importanta pentru ca are capacitatea de a proteja compresorul. In momentul in care apar pierderi de freon, aparatul se opreste automant si avertizeaza utilizatorul de existenta unei probleme.

Este dotat cu o serie de filtre de aer care purifica si elimina bacteriile lasand in urma o atmosfera placura si curata. Copiii sunt cei care trebuie protejati impotriva alergiilor, acestia avand nevoie sa respire in permanenta un aer proaspat.

De asemena, este un aparat silentios care poate fi folosit chiar si in timpul noptii pentru un somn linistit si odihnitor. Nivelul zomotului unitatii interioare atinge 21 dB, ceea ce reprezinta un mare plus.

In ceea ce priveste dezavantajele, lipsa unui kit de instalare este principala problema. Avand in vedere costurile de achizitie, utilizatorul trebuie sa plateasca separat o firma specializata care sa monteze aparatul.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here