Aparat de aer conditionat Multisplit V-Design 4x 12000 BTU, Vivax, Clasa A++ – pareri si review

Aparatele electrocasnice sunt nelipsite din casa oricarui om, acestea avand rolul de a simplifica viata si de a oferi toate conditiile necesare unui trai decent. De la combine frigorifice si pana la masini de spalat sau cuptoare cu microunde, toate se gasesc la preturi accesibile oricarui buzunar.

Aparatele de aer conditionat sunt unele dintre cele mai bine vandute produse, in special in timpul verii atunci cand temperaturile sunt cu mult peste limita admisa. Oamenii au nevoie de o oaza de racoare si confort in interiorul propriei locuinte dupa o zi aglomerata la birou.

Punctele forte ale modelului Multisplit V-Design 4x 12000 BTU
Brandul Vivax este unul dintre cele mai importante la nivel european datorita calitatii si fiabilitatii produselor. Toate aparatele de aer conditionat respecta normele europene in vigoare ceea ce aduce o garantie in plus a performantei.

Modelul de fata este format din 4 unitati interioare cu o capacitate de 12000 BTU si avand o suprafata acoperita de 120 m2. Este un produs standard, multisplit ideal pentru o locuinta unde exista mai multi membri si unde necesitatile acestora difera.

Designul este unul simplu si elegant reusind sa se incadreze perfect in imaginea de ansamblu a oricarei incaperi. Mai mult decat atat, culoarea de baza este negru ceea ce ofera un plus de stil si de rafinament.

Un aspect important il reprezinta filtrele de aer care au rolul de a curata atmosfera de impuritati si de a lasa in urma un mediu curat si placut. Utilizatorii au dreptul sa respire un aer curat atunci cand isi desfasoara activitatile zilnice. Mai mult decat atat, copiii au nevoie sa fie feriti de praf si de microbi pentru a nu dezvolta probleme respiratorii sau alergii.

Aparatul este unul extrem de silentios ceea ce reprezinta un mare plus, mai ales pentru oamenii care vor sa aiba parte de confort si in timpul noptii. Somnul va fi unul linistit si odihnitor gratie compresorului de tip inverter care pastreaza temperatura constanta in orice moment al zilei.

In plus, functiile specifice au rolul de a transforma un banal obiect electrocasnic intr-unul de top. Unele dintre cele mai utile sunt, fara doar si poate, functia de Autodiagnoza, Autocuratare si Autodetectie scurgeri de freon.

Lipsa unui kit de instalare reprezinta un real dezavantaj pentru utilizatori. Acestia sunt nevoiti sa angajeze o firma specializata care sa monteze aparatul, toata interventia fiind contra cost.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here