Aparat de aer conditionat Multisplit V-Design 4x 9000 + 12000 BTU/h, Vivax – pareri si review

Un aparat de aer conditionat performant trebuie sa aiba o serie de functii speciale care sa simplifice viata utilizatorilor si care sa le ofere un confort sporit. In plus, raportul calitate-pret trebuie sa fie unul avantajos astfel incat investitia sa merite a fi facuta.

Aparatele de aer conditionat Vivax
au devenit unele dintre cele mai apreciate datorita faptului ca sunt calitative si fiabile reusind sa indeplineasca necesitatiile tuturor membrilor familiei. Acestea sunt durabile si au un consum mult mai mic de energie fata de alte modele existente pe piata la ora actuala.

Punctele forte ale modelului Multisplit V-Design 4x 9000 + 12000 BTU

Cu o capacitate generala de 28000 BTU, acesta este un aparat format din 5 unitati interioare care racoresc o suprafata de pana la 120 m2 intr-un timp record. Produsul este unul standard care se monteaza in perete si care se potriveste in orice incapere gratie designului simplu si elegant.

Avand in vedere faptul ca dispune de un numar mare de unitati, aparatul are totusi un consum redus care se traduce printr-o factura constanta de energie electrica indiferent de perioada de utilizare a aparatului.

Atat filtrul bio, cat si filtrul anti-praf au rolul de a elimina impuritatile si de a asigura un mediu placut si racoros atat de necesar desfasurarii activitatilor zilnice. Copiii, in special, au nevoie sa creasca inconjurati de un aer curat in orice moment al zilei. In felul acesta, riscul aparitiei alergiilor sau a problemelor respiratorii scade semnificativ.

Functia Autocuratare
este cea care asigura un plus de prospetime. Aparatul are capacitatea de a isi curata unitatea interioara printr-o simpla apasare de buton lasand in urma o atmosfera proaspata. In plus, aparatul poate fi folosit chiar si in timpul noptii pentru un plus de confort fiind extrem de silentios.

Alte functii speciale care simplifica viata utilizatorilor sunt I feel, Autodiagnoza, dar si Autodetectie scurgeri de freon. De asemenea, protectia anti-inghet permite utilizarea aparatului chiar si in timpul iernii atunci cand temperaturile scad si pana la -15 grade. Unitatea exterioara este protejata neexistand riscul producerii unor defectiuni tehnice majore.

Un real dezavantaj il reprezinta lipsa functie de dezumidificare. Aceasta avea rolul de a asigura un nivel optim al umidiatii atat de necesar unui somn linistit si odihnitor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here