Aparat de aer conditionat Multisplit V-Design 4x 9000 BTU, Vivax, Clasa A++ – pareri si review

A cumpara un aparat de aer conditionat reprezinta una dintre cele mai intelepte investitii datorita faptului ca produsul dispune de 2 functii climatice folosite atat in timpul verii, dar si in timpul iernii, pentru asigurarea unui confort sporit.

Clientii au nevoie de produse accesibile din punct de vedere financiar, dar care sa fie performante si fiabile. In ultimul timp, varianta multisplit este mult mai populara datorita faptului ca dispune de mai multe unitati interioare care se pot monta in absolut toate incaperile.

Avantajele aparatului de conditionat Multisplit V-Design 4x 9000 BTU

Cu o capacitate generala de 28000 BTU si cu posibilitatea de a asigura o suprafata acoperita de pana la 120m2, produsul este unul destinat exclusiv unui uz rezidential, avand un design care permite montarea in orice incapere.

In plus, aparatul de aer conditionat este silentios avand un nivel al zgomotului de doar 21 dB ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru oamenii care vor sa doarma sau sa isi desfasureze activitatile intr-o liniste deplina.

Este un aparat econom care are un consum redus de energie electrica. Acest fapt se datoreaza incadrarii in clasa energetica A++ motiv pentru care factura de lumina va ramane constanta indiferent de perioada de utilizare. Aparatul de aer conditionat reuseste sa economiseasca pana la 15% mai multa energie fata de alte produse existente pe piata la ora actuala.

Filtrul Bio
este cel care elimina impuritatile si mirosul neplacut din incaperi pentru a asigura un climat placut si proaspat. In felul acesta, sanatatea membriilor familiei este protejata, iar copiii se pot juca in voie indiferent de momentul zilei. Riscul dezvoltarii alergiilor din cauza aerului greu si irespirabil scade, asa ca acesta este unul dintre principalele avantaje ale aparatului de aer conditionat.

Modelul de fata dispune de telecomanda, de 3 D Airflow si functiia I feel care simplifica viata utilizatorilor si care le asigura un confort sporit. In plus, are incorporata si functia Autodiagnoza atat de necesara pentru protejarea compresorului. In momentul in care apare o defectiune tehnica, aparatul se opreste automant, iar utilizatorul este anuntat ca exista o problema care trebuie rezolvata in cel mai scurt timp.

Un dezavantaj il constituie pretul destul de ridicat ceea ce poate reprezenta un real impediment pentru oamenii care au venituri modeste.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here