Aparat de aer conditionat Multisplit V-Design 5x 9000 BTU, Vivax – pareri si review

Un aparat de aer conditionat este ideal atat intr-o garsoniera, cat si intr-o vila, atat in aparatamente cu 2 camere, cat si in spatii mai mari, rezidentiale sau comerciale, in pensiuni, cladiri de birouri si multe alte locatii. Insa nu orice aparat de climatizare poate face fata cerintelor unor asemenea spatii. Exista acum un model reusit in acest sens! Aparatul Multisplit V Design, 5 x 9000 BTU, de la Vivax, este solutia perfecta! Un aparat atat de modern si de capacitate mare nu poate fi decat o investitie foarte reusita pentru orice familie sau companie care se respecta.

Puncte forte aparat de climatizare Vivax Multisplit

Cu functia I feel, aparatul simte temperatura din incapere gratie senzorului incorporat in telecomanda si isi ajusteaza debitul aerului vehiculat, precum si valoarea temperaturii, pentru un maxim de confort.

In realizarea acestui aparat de aer conditionat s-a utilizat numai tehnologie de ultima ora. Pe de alta parte, aparatul de climatizare Vivax Multisplit este fabricat conform cerintelor Uniunii Europene si intruneste standardele cerute de normele care sunt acum in vigoare. Cu o eficienta marita si capacitatea de auto-curatare, auto-detectie pierdere refrigerant si auto-diagnoza, acest produs scuteste utilizatorul de multe operatiuni pe care ar fi fost nevoit sa le faca de unul singur sau sa cheme o echipa specializata in acest sens.

In lista de avantaje pe care le ofera un astfel de aparat de climatizare se pot mentiona si capacitatea de dezghetare inteligenta, cele 12 trepte de viteza la care functioneaza si posibilitatea de eliminare a condensului stanga – dreapta. De asemenea, aparatul dispune de un afisaj digital foarte modern si filtre care purifica aerul si il fac perfect pentru sanatatea utilizatorilor.

Acest dispozitiv acopera suprafete de pana la 170 de metri patrati,, ceea ce inseamna ca este perfect pentru vile, cladiri de birouri, afaceri HoReCa si are o capacitate totala generala de 42000 BTU!

Din pacate, nu are inclus kitul de instalare, ceea ce nu poate fi considerat un avantaj, insa nici un motiv suficient de bun incat investitia sa se amane sau sa se anuleze. Pe de alta parte, pretul este destul de mare, desi comparativ cu eficienta si calitatea produsului, merita fiecare ban cheltuit.

Cu toate datele si detaliile cunoscute, se poate afirma cu tarie ca persoanele care vor decide sa cumpere un aparat de climatizare atat de performant se vor declara multumite de investitie o perioada indelungata!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here