Aparat de aer conditionat Nordstar CS-51V3A-PB137AR – pareri si review

Nordstar este una dintre firmele cu traditie la nivel european, acesta fiind motivul pentru care produsele lor sunt atat de bine vandute, dar mai ales apreciate de toti cumparatori. Cei care vor sa aiba parte de aparate de aer conditionat performante, la preturi mai mult decat accesibile pot alege cu incredere oricare dintre modele existente pe piata la ora actuala.

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat Nordstar CS-51V3A-PB137AR 18000 BTU

Este un produs calitativ, dar mai ales rezistent care a trecut testul timpului si care poate fi folosit o perioada indelungata fara nici cea mai mica problema. Are o capacitate de 18000 BTU fiind ideal pentru un uz rezidential, reusind sa acopere o suprafata de pana la 40m2.

Una dintre cele mai utile si cele mai inovative functii este cea de autodiagnoza. In momentul in care aparatul sesizeaza orice defectiune tehnica se opreste pentru a proteja compresorul si pentru a impiedica aparitia unor probleme mult mai grave. Utilizatorul este anuntat prin aparitia semnului CE pe afisaj ca exista o problema care trebuie remediata cat mai repede.

Medicii alergologi recomanda tuturor oamenilor, dar mai ales copiilor sa evite praful deoarece pot aparea diverse probleme respiratorii sau alergii. Acesta este motivul pentru care Nordstar vine cu un filtru catalizator rece care elimina impuritatiile, anihileaza mirosurile neplacute lasand o atmosfera proaspata si curata.

In ceea ce priveste consumul de energie electrica aceste este unul scazut, ceea ce reprezinta un punct forte demn de luat in calcul. Incadrarea in clasa energetica A++ ii permite sa aiba un consum cu pana la 40% mai mic fata de alte produse existente pe piata. Poate fi utilizat fara nicio constrangere toata ziua, iar la finalul luminii factura nu va suferi mari modificari.

Este un produs care poate fi folosit vara pentru a racori atmosfera sau poate fi folosit in timpul iernii pentru a incalzi atunci cand nu exista alta mijloace alternative. Functia de dezghet automat permite utilizarea sa chiar daca afara sunt pana la -15 grade.

Are o multime de functii speciale precum cea de autocuratare, autodiagnoza sau functia turbo care permite aparatului sa racoreasca incaperea intr-un timp record. Este perfect adevarat ca in acest caz consumul este unul urias, insa functia este folosita doar in caz de urgenta maxima.

Multi oameni vad nivelul zgomotului produs drept un dezavantaj, iar in cazul de fata nivelul sunetului unitatii interioare este de 56 dB. Nu este un produs tocmai silentios, insa dupa o utilizare indelungata oricine se poate obisnui.
Vezi mai multe detalii !

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here