Aparat de aer conditionat ORION OSPL-12600IN, 12000 BTU – pareri si review

Aparatele de aer conditionat Orion au inceput sa fie tot mai cunoscute la nivel national, dar si international, acesta fiind motivul pentru care tot mai multi clienti se arata interesati de achizitionarea unor astfel de modele. Sunt extrem de accesibile din punct de vedere al pretului, iar din punct de vedere calitativ sunt durabile si fiabile. Reprezinta alegerea perfecta pentru persoanele care vor sa aiba parte de produse performante, dar care sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Un astfel de model este considerat aparatul de aer conditionat ORION OSPL-12600IN. Este compact, elegant si modern putand fi incorporat fara nicio problema in orice spatiu si in orice locuinta.

Avantaje ORION OSPL-12600IN
Se incadreaza in clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca este produs in conformitate cu normele europene de siguranta si excelenta. Mai mult decat atat, are un consum redus de energie electrica, fapt care se traduce printr-o factura mica de curent.

Vine insotit de un filtru anti-praf si un filtru antibacterian care asigura un aer curat in permanenta. Este un produs care poate fi folosit cu usurinta de catre orice familie, indiferent daca exista copii sau persoane in varsta. Sanatatea este pe primul plan, iar Orion a avut grija de acest aspect.

Functia Auto-restart este si ea prezenta. In cazul unei pene de curent, aparatul de aer conditionat reporneste si isi reia activitatea din punctul in care a ramas. Setarile climatice nu vor suferi modificari si nici nu este nevoie de resetarea aparatului asa cum se intampla in alte cazuri.

Orion a lansat pe piata un aparat super silent care poate fi folosit indiferent de perioada zilei. Chiar daca cei mici dorm, utilizarea functiilor climatice nu le va perturba in niciun fel somnul, fiind un aparat foarte silentios cu un nivel minim al zgomotului.

Functia de dezumidificare este si ea prezenta. De cele mai multe ori, nivelul de umiditate din incaperi este mult mai ridicat ceea ce cauzeaza probleme locatarilor. De la dureri in gat si pana la nas infundat, toate aceste simptome sunt posibile. Insa atunci cand umiditatea este pastrata in parametrii normali, oricine poate avea parte de un somn linistitor si odihnitor.

Dezavantaje ORION OSPL-12600IN
Singurul dezavantaj al acestui produs este greutatea prea mare a unitatii interne. Acest aspect face un pic mai dificila montarea, fiind nevoie de 2-3 persoane pentru ca totul sa fie realizat asa cum trebuie.

In concluzie, aparatul de aer conditionat ORION OSPL-12600IN merita cumparat pentru ca se va dovedi a fi o investitie inteleapta.

Vezi produsul si pretul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here