Aparat de aer conditionat ORION OSPL-18600IN, 18000 BTU – pareri si review

Temperaturile din timpul verii depasesc cu mult limita admisa pentru o buna desfasurare a activitatilor zilnice. Acesta este motivul pentru care oamenii fug sa se adaposteasca in spatii racoroase unde disconfortul termic nu este atat de ridicat. Cladirile de birouri, dar si masinile sunt dotate cu aer conditionat pentru un plus de racoare si confort. Acesta este si motivul pentru care tot mai multi oameni decid sa isi instaleze si in locuinta astfel de aparate.

Avantajele aparatului ORION OSPL-18600IN

Este un produs standard destinat uzului rezidential care are o capacitate de 18000 BTU si o suprafata acoperita de 50m2. Se poate instala cu usurinta in orice incapere, fiind ideal pentru casele mai spatioase. In plus, racoreste atmosfera in cel mai scurt timp, ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Din punct de vedere al eficientei energetice se incadreaza in clasa energetica A++ asa ca are un consum redus de energie electrica. Factura va ramane in parametri normali fara mari modificari. Spre deosebire de alte modele existente pe piata, acesta reuseste sa economiseasca cu pana la 60% mai multa energie.

Aparatul este dotat cu un filtru anti-praf si unul anti-bacterian pentru un aer sanatos si pentru eliminarea tuturor impuritatilor din locuinta. Atmosfera este una placuta si racoroasa asemanatoare cu cea din mijlocul naturii. In felul acesta, copii isi pot desfasura activitatile in voie, in timp ce adultii se relaxeaza in sufragerie.

Riscul aparitiei alergiilor sau a problemelor respiratorii grave scade semnificativ si datorita functie de dezumidificare care asigura un nivel optim al umiditatii in incapere. Durerile in gat sau iritatiile ochilor sunt istorie gratie noului model Orion.

Compresorul de tip inverter este unul de ultima generatie si este folosit la majoritatea aparatelor de aer conditionat. Acesta are rolul de a mentine temperatura constanta pentru o perioada indelungata de timp fara aparitia variatiilor termice, acesta cauzand un real disconfort utilizatorilor.

Una dintre cele mai importante functii speciale este cea Auto-Restart. In cazul unei caderi de tensiune, aparatul reporneste singur si mentine setarile climatice reluandu-si activitatea din acelasi loc. Mai mult decat atat este super silentios motiv pentru care tot mai multi oameni il folosesc chiar si in timpul noptii fara ca somnul sa fie deranjat sau intrerupt.

Singurul dezavantaj il constituie lipsa functie Auto-curatare, ceea ce inseamna ca filtrele trebuie scoase si spalate la un anumit interval de timp pentru ca aerul sa ramana mereu proaspat si curat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here