Aparat de aer conditionat ORION OSPL-9100IN, 9000 BTU – pareri si review

A alege un aparat de aer conditionat nu este intotdeauna cea mai usoara sarcina, mai ales in cazul familiilor cu multe necesitati. Este nevoie de o atenta cercetare a pietei, dar si de un sfat avizat din partea specialistilor in vanzari. Pentru cei care detin un apartament micut este nevoie de un aparat cu o capacitate generala mica pentru un consum redus de energie, dar si pentru o eficientizare a spatiului si a bugetului alocat. In acest caz, una dintre recomandari este fara doar si poate modelul ORION OSPL-9100IN.

Merita achizitionat un astfel de aparat?

Reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri, fiind un produs performant, dar care se gaseste la un pret mai mult decat accesibil. Capacitatea generala de doar 9000 BTU este perfecta pentru o suprafata de pana in 25m2, ceea ce inseamna ca se poate instala cu usurinta in orice incapere din locuinta.

Poate fi folosit cu incredere si de familiile care au copii mici pentru ca este dotat cu filtre care curata aerul si care asigura o atmosfera placuta si racoroasa. Bacteriile si mirosurile neplacute sunt eliminate pentru ca activitatiile zilnice sa fie desfasurate intr-un mediu sanatos, in special pentru persoanele care sufera de astm.

Tehnologia de ultima generatie este utilizata prin inserarea unui compresor de tip inverter. Acesta are rolul de a mentine temperatura constanta indiferent de momentul zilei, dar si de a asigura un consum mai mic de energie. Aparatul poate folosi fara probleme functia de incalzire si in timpul iernii chiar daca afara temperaturile scad si pana la -15 grade.

In ciuda faptului ca are un pret de achizitie foarte mic, aparatul dispune de functii speciale care il transforma intr-un aparat performant care merita cumparat. Modul Sleep se activeaza in timpul noptii atunci cand temperatura setata este admisa pentru un plus de confort, dar si pentru un plus de economie.

De asemenea, Timerul este cel care ii permite utilizatorului sa isi inregistreze preferintele. Astfel ca, in fiecare zi, la ora setata aparatul porneste/se opreste, fiind ideal pentru oamenii ocupati care petrec foarte mult timp la birou si care vor sa aiba parte de o primire racoroasa.

Singurul dezavantaj il constituie lipsa unui kit de instalare fapt pentru care utilizatorul trebuie sa apeleze la o firma specializata pentru a monta aparatul in mod corespunzator. Mai mult decat atat, tariful solicitat este unul destul de ridicat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here