Aparat de aer conditionat Panasonic KE25TKE Standard Inverter, 9000 BTU – review

Omul are nevoie de un mediu placut si de temperaturi adecvate si suportabile pentru a face fata cu brio provocarilor de zi cu zi. In absenta unui aparat de climatizare, cu siguranta lucrurile sunt din ce in ce mai grele, orice mica actiune devine o provocare, chiar si perioadele de odihna sufera transformari. De aceea este nevoie de investirea unei anumite sume de bani din bugetul familiei intr-un dispozitiv care poate asigura linistea si confortul membrilor familiei. Un asemenea dispozitiv poate fi aparatul Panasonic cu o capacitate de 9000 BTU!

Puncte forte si caracteristici importante ale aparatului de climatizare Panasonic

Un brand renumit in intreaga lume, Panasonic este lider mondial in industria producatoare de aparatura electrocasnica si nu numai. Multe din echipamentele produse de catre acesti experti functioneaza la cel mai inalt grad de calitate, beneficiaza de garantie si au un pret corect comparativ cu avantajele pe care le ofera.

Asadar, aparatul Panasonic cu o capacitate de 9000 BTU este incadrat in clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca nu consuma mult si facturile la electricitate nu sunt mari si foloseste agentul termic prietenos cu omul si cu mediul inconjurator, R 410 A.

Mai mult decat atat, acest aparat beneficiaza de functia Wi Fi ready, ceea ce il face usor de controlat chiar si de pe telefon sau tableta. Are un design nou si este foarte silentios, atingand valoarea de 20 de decibeli. Se fac economii semificative de energie si unitatea poate fi instalata pe tubulatura R22.

Distanta de conectare pe termen lung dar si controlul prin cablu sau de la smartphone sunt alte trei motive pentru care nu trebuie evitat sub nicio forma acest produs. Merge foarte bine in domeniu rezidential, acopera suprafete de pana la 25 de metri patrati si ventilatorul merge pe trei trepte.

Din pacate, nu are kitul de instalare inclus, ceea ce cu siguranta este un dezavantaj pentru unii dintre cumparatori, insa compenseaza cu functia BMS conectivity.

Pentru mai multe detalii, pentru o achizitie inteligenta si o investitie eficienta, este suficient ca oamenii sa caute acest produs in locul potrivit si sa il cumpere la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata la momentul actual! Aparatul de aer conditionat Panasonic 9000 BTU este silentios, eficient si performant!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here