Aparat de aer conditionat Panasonic KE35TKE Standard Inverter, 12000 BTU/h, R410a – pareri si review

Montarea unui aparat de aer conditionat reprezinta o investitie sigura si profitabila. Chiar daca este un produs folosit doar cateva luni pe an, acesta reuseste sa asigure un confort sporit atunci cand temperaturile de afara ating cote alarmante.

Exista o gama variata de produse pe piata, iar decizia clientilor poate fi una destul de dificila, motiv pentru care ajutorul agentilor de vanzari este mai mult decat util. De exemplu, produsele Panasonic sunt unele dintre cele apreciate, fiind extrem de bine vandute in ultimii ani.

Avantajele achizitionarii aparatului de aer conditionat Panasonic KE35TKE Standard Inverter

Este un produs standard destinat unui uz rezidential datorita faptului ca are o capacitate de 12000 BTU si o suprafata acoperita de 35 m2. Mai mult decat atat are niste dimensiuni compacte asa ca se poate instala cu usurinta in orice incapere in functie de preferintele utilizatorilor.

Este dotat cu u filtru PM 2,5 care reprezinta una dintre inovatiile in domeniu. Praful, bacteriile sau virusii sunt eliminati pentru a lasa in urma un mediu placut. Utilizatorii au nevoie de un aer curat si, in special, copiii care sunt mult mai sensibili si predispusi la aparitia problemelor respiratorii precum astmul sau bronsita.

Mai mult decat atat, functia de dezumidificare este una dintre cele mai apreciate de catre parinti. Rolul acesteia este acela de a mentine un nivel constant al umiditatii si de a oferi utilizatorilor un plus de prospetime si siguranta.

Tehnologia Inverter ofera un compresor mult mai puternic si mult mai eficient care are rolul de a mentine temperatura la un nivel constant in orice moment. In plus, debitul nivelului aerului este controlat asa ca utilizatorii au parte de un confort sporit.

Este un aparat silentios care poate fi folosit cu succes chiar si pe timpul noptii pentru un somn linisitit si odihnitor. Nivelul zgomotului unitatii interioare este de doar 20 dB ceea ce ofera un mare avantaj mai ales pentru oamenii care nu suporta niciun fel de sunet atunci cand se relaxeaza sau cand isi desfasoara activitatile zilnice.

Modelul de fata are un consum redus de energie, fapt sustinut si de incadrarea in clasa energetica A++. Produsul reuseste sa economiseasca chiar pana la 30% mai multa energie electrica, fapt dovedit si de facturile de curent care apar la fiecare sfarsit de luna.

Un dezavantaj il reprezinta lipsa unui kit de instalare motiv pentru care utilizatorii sunt nevoiti sa apeleze la firme specializate care executa lucrarile contra cost.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here