Aparat de aer conditionat Panasonic XZ12SKE Etherea Silver,12000 BTU – review

Exista o gama de produse ce nu pot fi eliminate din viata oamenilor – aparatele de aer conditionat. Fie ca locuiesc la bloc sau la casa, sau lucreaza in interiorul unei cladiri, oamenii au nevoie sa se incalzeasca pe timp de iarna, sa se racoreasca pe timp de vara si sa respire aer curat. Gratie noilor inventii in domeniu si aparatelor de climatizare performante, aceste obiective sunt posibile. Modelul de aparat de aer conditionat Panasonic Etherea Silver cu o capacitate de 12 000 BTU este perfect pentru utilizatorii pretentiosi!

Puncte forte aparat de aer conditionat Panasonic Etherea Silver

In primul rand, se remarca eleganta si rafinamentul acestui produs, liniile fine si culoarea argintie foarte placuta. Noul Etherea 2016 este un model perfect atat la interior cat si la exterior. Are un sistem nou de purificare a aerului Nanoe, este incadrat in clasa energetica A+++, ceea ce inseamna ca nu consuma mult si este foarte silentios, ajungand la doar 19 decibeli.

Cu ajutorul unui aparat de climatizare modern si performant, care este foarte subtire si poate fi montat in orice incapere, indiferent de stilul de amenajare ales, se poate respira aer sanatos chiar si in casa. Se fac economii mari de energie gratie tehnologiei Econavi – printr-o simpla apasare de buton se poate economisi foarte mult la factura de electricitate, char daca aparatul functioneaza continuu si confortul este maxim.

Panasonic Etherea opereaza economic, are un compresor de inalta performanta si Panasonic Inverter, care pe langa economiile de energie contribuie si la protejarea mediului inconjurator. Atat aerul cald, cat si aerul rece eliberat este placut, sanatos, fara bacterii, mucegai sau impuritati.

Panasonic Etherea Silver se poate controla cu ajutorul unui dispozitiv conectat la reteaua de internet, iar purificarea aerului din camera aduce mari beneficii pentru starea de bine a oamenilor care se afla in incaperi in timpul functionarii acestui echipament. Produsul este de tip 2 in 1: instalatie de aer conditionat si purificator de aer, totul la cel mai mic nivel de zgomot.

Panasonic Etherea
este insa destul de costisitor, ceea ce multi oameni ar putea privi ca un dezavantaj si acesta ar fi singurul motiv pentru care ar mai cauta alte modele de aparate de climatizare.

Per total este un dispozitiv care merita toata atentia cumparatorilor si care, o data cumparat, functioneaza fara probleme o perioada indelungata!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here