Aparat de aer conditionat Pardoseala Fujitsu AGYG09LVCA AOYG09LVCA, 9000 BTU – pareri si review

Atunci cand se face referire la aparatele de aer conditionat, oamenii se gandesc in general la acele dispozitive de perete, care genereaza aer cald sau aer rece si care sunt extrem de utile atat pe timp de vara cat si in anotimpul rece. Insa exista si alt tip de aparate de climatizare, cele de podea sau portabile, care pot avea avantaje mult mai mari decat cele fixe, de perete. Unul din aceste produse este si modelul de aparat de pardoseala Fujitsu!

Puncte forte aparat de climatizare de pardoseala Fujitsu

Nu se poate cumpara un produs, indiferent de natura acestuia, fara a-i cunoaste calitatile si caracteristicile. In cazul modelului de aparat de aer conditionat de podea Fujitsu, acesta are un design elegant, compact, arata foarte bine si este si foarte eficient si performant.

Detine o pompa de caldura ce functioneaza chiar si la temperaturi de -15 grade Celsius in aer liber si este foarte silentios, indiferent de modulul ales. Utilizatorii se pot odihni in liniste in timp ce acest aparat de aer conditionat este pornit, fara sa isi faca probleme ca ar putea face zgomot.

Igiena este mult imbunatatita si aerul este purificat, gratie functiei de ionizare si filtrului anti-miros. Exista sase optiuni diferite de conectare si distribuie aerul in mod puternic si eficient astfel incat sa se mentina o temperatura constanta, insa fara curenti de aer directi.

Mai mult, se instaleaza usor, mult mai usor decat un dispozitiv de perete si este destinat uzului rezidential, acoperind suprafete de pana la 25 de metri patrati. Cu o capacitate de 9000 BTU, acest produs poate fi incadrat in clasa energetica A++.

Are capacitatea de a-si da auto restart, pornind de la aceleasi functii, chiar si dupa o pana de curent, isi face singur autodiagnoza si auto curatarea si poate fi setat si pe modul sleep. Curata aerul de alergeni, praf, nu elimina mucegai si alte bacterii, insa are si dezavantaje – acela al pretului destul de ridicat si faptul ca vanzarea sa nu este insotita de un kit de instalare inclus.

Persoanele care tin cont doar de performanta si sunt dispuse oricand sa faca o investitie pentru casa, familie, pentru confort, pot sa cumpere modelul Fujitsu care functioneaza perfect pe modulul de racire, ventilatie, incalzire si chiar si pe dezumidificare!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here