Aparat de aer conditionat Pardoseala – Tavan Vivax ACP-18CF50AERI – pareri si review

Noile aparate de aer conditionat au inceput sa fie din ce in ce mai scumpe datorita functiilor speciale pe care le detin, dar si datorita faptului ca tehnologia utilizata le transforme in produse ultra performante care satisfac pana si cele mai pretentioase gusturi.

In aceasta categorie se incadreaza aparatele Vivax care sunt foarte apreciate de toti clientii si care s-au dovedit a fi niste produse fiabile, rezistente care fac fata cu brio trecerii timpului putand fi utilizate ani la randul fara nicio problema.


Avantajele modelului Vivax ACP-18CF50AERI

Firma producatoare a venit cu o inovatie in domeniu si anume un aparat care poate fi montat atat in perete si cat pe podea reusind in felul acesta sa corespunda tuturor nevoilor clientilor. Este mult mai practic si util datorita dublei posibilitati de montare.

Este un aparat puternic cu o capacitate de 18000 BTU si cu o suprafata acoperita de pana la 40 m2. In ciuda acestui aspect, are un consum redus de energie ceea ce inseamna ca poate fi utilizat in permanenta fara ca factura de lumina sa creasca semnificativ. Din contra, vor exista mici diferente intre lunile precendente si luna in curs in privinta consumului de energie electrica. Acest fapt se datoreaza incadrarii aparatului in clasa energetica A++ ceea ce inseamna ca respecta normele europene in vigoare.

Dispune de un compresor cu inverter care regleaza in mod constant temperatura ceea ce creeaza un confort sporit utilizatorilor fiind evitate in felul acesta variatile termice atat de suparatoare. In timpul noptii organismul sufera mici modificari la nivelul temperaturi, asa ca aparatul are grija ca preferintele termice sa fie modificate pentru ca somnul sa fie unul linistit si odihnitor.

Aerul din locuinta este unul proaspat si pur gratie filtrelor incorporate care elimina praful, bacteriile si anihileaza mirosurile neplacute. Cei mici au nevoie de un spatiu curat unde sa se joace, dar mai ales unde sa doarma fara sa existe riscul aparitiei alergiilor.

In plus, aparatul dispune si de functia de autocuratare care elimina impuritatile din interiorul unitatii interne pentru ca aerul sa fie in permanenta unul proaspat si racoros exact ca in mijlocul naturii.

Pretul destul de ridicat este unul dintre dezavantajele majore ale modelului de fata, fiind un aparat destinat oamenilor instariti care sunt dispusi sa cheltuie sume impresionante pentru a avea parte de cel mai performant produs existent pe piata.

Vezi pretul produsului pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here