Aparat de aer conditionat Pardoseala-Tavan Vivax ACP-24CF70AERI – pareri si review

Achizitionarea unui aparat de aer conditionat Vivax reprezinta cea mai buna alegere din toate punctele de vedere. Brandul este unul recunoscut la nivel european ceea ce asigura calitatea si excelenta. Dintre modele existente cel mai bine vandut s-a dovedit a fi modelul Pardoseala / Tavan Vivax ACP-24CF70AERI in ciuda faptului ca pretul este unul mare, nefiind la indemana tuturor. Este mai mult decat evident ca este un produs de lux care se adreseaza unei anumite categorii sociale.

Merita facuta o astfel de investitie?
Raspunsul este categoric „da”, datorita faptului ca este un aparat performant care reuseste sa satisfaca necesitatile tuturor clientilor. In plus este rezistent si fiabil reusind sa treaca testul timpului cu brio.

In ciuda capacitatii de 18000 BTU este un produs care are un consum redus de energie fapt sustinut si de incadrarea sa in clasa energetica A++. Poate fi folosit in permanenta fara sa existe niciun pericol in privinta facturii de lumina.

Are o serie de functii speciale care au rolul de a transforma modelul de fata intr-unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat existente la ora actuala. Printre acestea se numara Autodiagnoza, Autocuratarea, dar si Autoswing. Mai mult decat atat, functia de Autodetectie scurgeri freon este cea mai importanta intrucat are capacitatea de a opri compresorul in momentul in care detecteaza orice scurgere, iar utilizatorul este anuntat de aparitia problemelor pentru a impiedica producerea unor defectiuni tehnice majore.

Functia de dezumidificare are rolul de a mentine nivelul umiditatii in parametri normali pentru un plus de prospetime. Capacitatea aparatului este de 2.4 l/h ceea ce asigura o dezumudificare la cele mai mai inalte standarde.

Tehnologia Inverter este cea care ii permite aparatului de aer conditionat sa aigure o temperatura constantanta in locuinta, inclusiv in timpul noptii atunci cand organismul uman sufera variatii termice. Gratie noii tehnologii, aparatul ofera tot confortul de care o familie are nevoie pentru a beneficia de toate avantajele achizitionarii sale.

Dimensiunile un pic cam mari ale celor doua unitati reprezinta un punct in minus datorita faptului ca aparatul ocupa mai mult spatiu fiind nevoie de o atenta pozitionare in momentul instalarii. De asemenea, unitatea externa are 49 de kilograme asa ca este destul de voluminoasa si este nevoie de ajutor profesionist pentru a fi instalate.

Vezi mai multe informatii!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here