Aparat de aer conditionat Pardoseala Vivax ACP-12CT35AERI, Inverter, 12000 BTU – review

Aparatele de climatizare nu trebuie sa fie numai de perete. Acestea pot fi montate si pe podea si sunt la fel de eficiente si la fel de adecvate cerintelor utilizatorilor care au devenit din ce in ce mai exigenti si mai selectivi la ce cumpara. Modelul Vivax de pardoseala cu o capacitate de 12 000 BTU vine in sprijinul utilizatorilor care isi doresc o atmosfera placuta, aer curat si un consum mic de electricitate.

Aerul conditionat de obicei vine de undeva de sus, dispozitivul fiind montat pe un perete. Cel putin asa sunt oamenii obisnuiti si asa se pare ca este si cel mai sanatos pentru organismul uman care imediat resimte curentii de aer rece si este afectat. Azi exista insa si aparate de aer conditionat portabile, asa cum este si modelul realizat de compania Vivax, care este incadrat in clasa energetica A++, deci consuma foarte putin si este totodata foarte eficient.

Avantaje aparat de climatizare Vivax pardoseala

Acest model are capacitatea de autodiagnoza, de auto curatare si de autodetectie a scurgerilor de freon. Mai mult decat atat, are un filtru Cold Catalyst si un filtru anti-praf care asigura un aer mai placut si lipsit de impuritati in camera. In standby nu consuma mai mult de 1 watt, iar aparatul poate fi oricand programat, gratie functiei 24 h Timer.

Telecomanda este usor de folosit si poate seta cu usurinta, in functie de ceea ce isi doreste utilizatorul, valorile temperaturii. Aparatul dispune chiar si de o functie I Feel, prin care temperatura din incapere este transmisa, prin intermediul senzorului din telecomanda, catre unitatea centrala, care decide care este functia pe care o adopta pentru a mentine temperatura dorita in camera.

Vivax pardoseala dispune de 12 trepte de viteza si ofera doua posibilitati de setare a refularii aerului: in sus si in jos, sau doar in sus. Cu siguranta nicio persoana din familie nu va avea probleme din aceasta cauza. Acesta este un produs destinat uzului rezidential dar si comercial, se monteaza pe podea, acopera pana la 30 de metri patrati si poate raci, incalzi, ventila sau dezumidifica.

Din pacate, tehnologia Wi Fi nu este prezenta la acest model, iar pretul este destul de ridicat pentru posibilitatile oamenilor simpli. Insa per total, avantajele domina si utilizatorii cu siguranta vor fi interesati exclusiv de aceste aspecte in vederea achizitionarii!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here