Aparat de aer conditionat Portabil Vivax ACP-09PT25AEF, 9000 BTU/h – pareri si review

In ultimele zile caldura a inceput sa puna stapanire pe oras. Parcurile sunt mereu pline de copii, iar terasele abunda de tineri care vor sa se racoreasca la un pahar de bere. Cu totii cautam orice loc pentru a ne adaposti si pentru a face fata cu brio temperaturilor ridicate.

Magazinele cu produse electrocasnice au inceput sa fie luate cu asalt de cei care vor sa aiba o atmosfera placuta si racoroasa in casa. Acesta este motivul pentru care aparatele de aer conditionat au ajuns sa fie atat de bine vandute in perioada verii.

Un model apreciat este si aparatul de aer conditionat Portabil Vivax ACP-09PT25AEF.

Avantaje Portabil Vivax ACP-09PT25AEF
Este extrem de practic pentru ca poate fi mutat cu usurinta dintr-o incapere in alta si poate racori exact zona in care decideti sa stati. Are incoporat un set de roti, asa ca poate fi manevrat de oricine fara nicio problema.

Dispune de functia Autodiagnoza care ii permite sa se opreasca atunci cand sesizeaza o defectiune tehnica. In felul acesta, proprietarul este avertizat de eventualele probleme pe care le poate remedia cu usurinta fara sa fie afectat compresorul.

Functia climatica de dezumidificare este si ea prezenta. Este folosita, in special, de catre familiile cu copii mici pentru a reduce nivelul umiditatii din camera si pentru a avea parte de un somn linistit si odihnitor.

O pana de curent poate cauza probleme serioase aparatelor electrocasnice. Utilizatorul este nevoit sa se le reporneasca odata cu revenirea energiei electrice, fapt care necesita timp. Mai mult decat atat astfel de incidente se pot intampla cand nimeni nu este acasa. Nu este cazul si aparatului de aer conditionat Vivax care are functia Autorestart. Acestea reporneste singur si isi reia activitatea fara nicio problema.

Se incadreaza in clasa energetica A ceea ce asigura un consum redus de energie electrica. Poate fi folosit fara probleme o perioada indelungata de timp, iar factura de lumina nu va cunoaste modificari semnificative. Este un aparat ideal pentru cei care isi doresc sa faca economie, dar care vor sa beneficieze si de calitatile unui aparat performant.

Dezavantaje Portabil Vivax ACP-09PT25AEF
Dezavantajul acestui aparat este ca nu are incorporat un filtru anti-bacterian. Din aceasta cauza, trebuie curatat mai des pentru eliminarea urmelor de praf si murdarie si pentru asigurarea unui aer proaspat in permanenta.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Portabil Vivax ACP-09PT25AEF, 9000 BTU/h este alegerea perfecta pentru cei care au o casa spatioasa si vor sa aiba posibilitatea de a raci fiecare incapere in parte.

Vezi mai multe detalii!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here