Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE, 12000 BTU – pareri si review

Daca sunteti in cautarea unui aer conditionat de calitate, atunci acest aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE, 12000 BTU este exact ce aveti nevoie pentru a va putea bucura de o multime de functii. Acest produs are un raport pret-calitate excelent si este unul foarte bun pentru voi deoarece il veti putea folosi fara probleme, in orice situatie. Daca va veti decide sa folositi acest produs, veti constata ca acesta reprezinta o alegere buna pentru voi, el fiind recomandat de numeroase persoane din Romania.

In primul rand, va trebui sa stiti ca acest produs are un consum zero in starea de repaus, lucru ce va insemna ca veti face mari economii de energie. Veti evita irosirea energiei electrice, acest aparat de aer conditionat beneficiind de o tehnologie de control imbunatatita. Veti constata ca acesta va economisi foarte mult, chair si in situatia in care nu este in functiune. Tabloul de control este si el imbunatatit. Folosind acest tablou de control, veti constata ca acesta va fi perfect pentru a economisi sume importante de bani, astfel incat sa nu platiti foarte mult atunci cand va vine factura la energie electrica.

Filtrul Full HD este si el foarte bun, fiind chiar indicat pentru a elimina din incapere toate particulele de praf, dar si bacteriile din aer. Acesta va elimina chiar si cele mai mici particule, transformand aerul din incapere intr-unul energizat si curat. Veti constata ca aceste filtre se curata foarte usor. Tot ce veti avea de facut va fi sa le spalati cu apa. Mentineti mereu aerul proaspat si curat, ingrijind filtrul usor si simplu.

Acest aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFHBWKNZE, 12000 BTU are si un design extrem de atragator, acesta fiind ideal pentru livingul dumneavoastra. Veti constata ca el se va incadra perfect in orice living, devenidn chiar o piesa de rezistenta a acestei incaperi. Pe langa faptul ca are niste calitati superioare, acest produs va fi si foarte elegant, astfel incat va veti putea bucura de o calitate superioara si un design atragator, la un pret foarte mic. Culoarea are o gradiatie mai inchisa, de aceea acest lucru ii va oferi o frumusete aparte.

Veti reusi sa atingeti temperatura dorita utilizand intreaga capacitate a compresorului. Veti constata ca aceste aparate vor ajusta fluctuatiile, mentinand temperatura constanta, linistea fiind si ea pastrata. Acest produs este excelent chiar si pentru camera celui mic. Functia de Good Sleep va va asigura faptul ca acesta va putea fi folosit chiar si in camera copiilor, fara ca sa provoace un disconfort. Acesta va pastra temperatura optima si va ajusta umiditatea, astfel incat sa va puteti odihni asa cum va doriti. Aceasta functie va economisi si din consumul de energie. Aceasta economie va putea ajunge pana la 36%.

Invelisul antibacterian este ideal pentru a colecta particulele minuscule de praf, dar si virusurile pe care nu le vedeti. Veti putea fi siguri ca protectia in casa voastra va fi una foarte ridicata. Functia de Turbo Cooling va fi perfecta pentru a raci foarte repede orice camera. Acest produs se monteaza pe perete, functia sa energetica fiind A++ la racire si A la incalzire.

Vezi mai multe detalii despre produs!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here