Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12AR, Inverter 3D, 12000 BTU – pareri si review

Un produs cu numeoarse calitati pozitive este acest aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12AR, Inverter 3D, 12000 BTU. Daca veti opta pentru el, atunci veti constata in foarte scurt timp ca ati facut cea mai buna alegere, acest produs fiind ideal pentru a va putea bucura de o calitate superioara, la un pret destul de mic.

Cu siguranta ati trecut prin niste zile de vara extrem de calduroase, incercand sa gasiti diverse metode pentru a va racori. Probabil ati incercat sa va racoriti cu un ventilator, dar ati constatat intr-un timp foarte scurt ca acesta nu este o solutie foarte buna pentru voi. Probabil ati incercat sa va incalziti in noptile friguroase de toamna sau de primavara, atunci cand temperaturile coboara destul de mult, iar caloriferele voastre sunt inca reci. Aceste momente ar trebui date uitarii, pentru ca acest aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12AR, Inverter 3D, 12000 BTU este exact ce aveti nevoie pentru a va putea bucura de cateva functii extrem de utile.

In primul rand, veti constata cu suprindere ca acest produs va avea o eficienta destul de mare. Indiferent de camera in care veti folosi acest produs, el isi va face foarte bine treaba si veti fi placut suprinsi de numeroasele sale calitati. Sistemul Inverter este si el foarte bun din multe puncte de vedere datorita faptului ca veti reusi sa faceti numeroase economii daca veti apela la el. Acest produs va va oferi niste clipe de relaxare foarte bune, dar mai mult decat atat, veti constata ca veti face niste economii destul de mari atunci cand va veti decide sa-l folositi.

Acest aparat de aer conditionat mai vine echipat si cu numeroase functii care va vor face experienta mult mai placuita. In primul rand veti constata ca functiile Sleep Mode, Turbo mode sau 24 Timer va vor ajuta in viata voastra de zi cu zi, astfel incat sa va creati mereu atmosfera dorita. Functia Sleep Mode poate fi folosita atunci cand doriti sa va odihniti si nu mai vreti sa-l inchideti. Aceasta functie este perfecta pentru voi, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa mai inchideti aparatul atunci cand va veti culca. El se va inchide automat daca ii setati aceasta functie. Functia de Turbo Mode este perfecta pentru a racori sau a incalzi foarte repede o camera. Aparatul va functiona la capacitate maxima, astfel incat timpul pana cand va ajunge la temperatura dorita va fi unul redus.

Calitatea aerului va fi si ea un plus, pentru ca acest produs se va folosi de un filtru special conceput pentru a retine particulele din aer. Acesta va retine atat particulele de praf, cat si numeroasele bacterii si virusuri care se afla in aerul pe care il respiram. Acesta se monteaza pe perete si vei constata ca eficienta sa energetica la racire va fi A++, iar cea de la incalzire va fi A+. Acesta are o tensioune la alimentare de 230 de V, iar consumul nominal la racire este de 1580 de W, cel la incalzire fiind de 1510 W. Nivelul sau de zgomot este redus.

Vezi mai multe informatii pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here