Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU – pareri si review

Poti fi sigur ca acest aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU isi va face foarte bine treaba astfel incat sa te bucuri de un aer cat mai curat, dar si racoros sau calduros in acelasi timp. Vei constata ca acest produs este o solutie foarte buna pentru tine deoarece isi va face foarte bine treaba si il vei putea folosi ori de cate ori ai nevoie.

In primul rand, trebuie sa stii despre acest produs ca va fi perfect pentru orice situatie. Daca vrei sa faci fata zilelor calduroase de vara, atunci el este optiunea ideala. De asemenea, daca ti se face frig in zilele racoroase de primavara sau de toamna, atunci acest produs va fi unul foarte bun pentru tine deoarece va reusi sa-ti incalzeasca incaperea intr-un timp foarte scurt, astfel incat sa nu fii afectat de frigul de afara. Briza placuta oferita de acest produs va va face sa va simtiti mai bine si veti uita de zilele in care nu mai puteati rezista datorita caldurii sau dimpotriva aveati probleme datorita frigului. Acest produs se va monta pe perete, consumul la racire fiind de 1580 W, iar la racire de 1510 W.

Eficienta este o prima caracteristica al acestui produs. Aceasta este ridicata si veti constata intr-un timp foarte scurt ca acest produs isi va face foarte bine treaba. Costurile vor fi ultima voastra problema, pentru ca acestea vor fi extrem de reduse. Acest aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU este ideal si din acest punct de vedere. Folosind sistemul de tip Inverter, atat la racire, cat si la incalzire, acest aparat de aer conditionat va va oferi clipele de relaxare pe care vi le doriti, astfel incat sa va puteti bucura de activitatea pe care o faceti in camera unde aveti acest aparat instalat. El nu va va face probleme nici macar atunci cand veti citi factura energetica pentru ca aceasta nu va fi exagerata.

Un alt avantaj al acestui produs, datorita clasei sale A++, este ca indiferent cat il veti folosi, consumul va fi mereu unul redus. Veti constata ca veti putea folosi acest produs chiar si pe timp de noapte, de aceea nu va trebui sa va faceti griji referitoare la consumul de energie, pentru ca acesta va fi unul foarte mic.

Acest produs mai vine echipat si cu alte functii utile cum ar fi Sleep Mode, Turbo mode sau 24 timer. Functia de Sleep Mode este foarte buna pentru ca va putea fi folosita atunci cand va odihniti, astfel ca aparatul va functiona in modul silent, reusind astfel sa va bucurati de racoare sau de caldura pe timp de noapte, fara a fi deranjati de zgomot. Modul Turbo este util atunci cand va doriti sa racoriti o camera intr-un timp foarte scurt, astfel incat sa va bucurati de o camera foarte racoroasa sau de una mai calduroasa. Veti constata ca acest mod este perfect pentru a schimba temperatura dintr-o camera atunci cand va doriti acest lucru. Nu in ultimul rand, va veti mai putea bucura si de un aer mai curat avand in vedere ca acest produs are si un filtru extrem de bun inclus. Acest filtru va curata toate particulele din aer.

Vezi aici mai multe pareri despre acest produs!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here