Aparat de aer conditionat Toshiba DaiseiKai 8 RAS-13G2KVP-E, 13000 BTU – pareri si review

Unele dintre cele mai performante aparate de aer conditionat sunt considerate cele produse de Toshiba. Este unul dintre brandurile renumite la nivel international care ofera garantia calitatii si a fiabilitatii. Mai mult decat atat, toate echipamentele respecta normele europene in vigoare, fiind rezistente si reprezentand o investitie sigura si profitabila. Clientii s-au declarat mai mult decat multumiti de alegerile facute, asa ca aparatele de aer conditionat Toshiba au ajuns sa fie unele dintre cele mai cautate si apreciate.

Avantajele modelului DaiseiKai 8 RAS-13G2KVP-E

Este un aparat care se utilizeaza in principiu pentru casa, fiind potrivit pentru o suprafata acoperita 38m2. Are o capacitate de 13000 BTU. Este un produs standard care se poate instala cu usurinta in orice incapere datorita faptului ca are un design simplu si elegant.

Marele avantaj al acestui model este acela ca are un consum redus de energie. Se incadreaza in clasa energetica A+++, ceea ce inseamna ca ofera o economie de peste 60% la factura de energie in comparatie cu alte modele existente pe piata.

Vine dotat cu o serie de filtre de aer care elimina praful si impuritatiile, dar si bacteriile si mirosurile neplacute. Fumul de tigara sau mucegaiul sunt istorie, ceea ce inseamna ca sanatatea copiilor este protejata. Acestia au nevoie de un spatiu curat si proaspat unde sa se joace si unde sa isi desfasoare in voie activitatile.

Unele dintre cele mai importante functii sunt cele Auto Clean si Auto Restart. Prima permite aparatului sa isi curete unitatea interioara si, in felul acesta, utilizatorii au parte de un aer sanatos in fiecare moment al zilei. Cea de-a doua asigura repornirea automata a aparatului de aer conditionat in urma unei caderi de tensiune. Spre deosebire de cele mai multe aparate electrocasnice care trebuie resetate pentru a functiona, noul model Toshiba isi mentine preferintele climatice si isi reia activitatile fix din acelasi loc.

Este dotat si cu un Timer cu 4 programe pe zi si 7 programe pe saptamana care permite memorarea acestora si pornirea automata la ora stabilita. Aceasta functie este ideala pentru oamenii ocupati care petrec mult timp la munca si care vor sa gaseasca acasa o atmosfera placuta si racoroasa.

Unicul dezavantaj al acestui model este pretul mult prea mare. Acesta reprezinta un impediment, mai ales in cazul oamenilor de rand care au un venit mediu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here