Aparat de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design+ – pareri si review

Una dintre cele mai apreciate firme producatoare de aparate de aer conditionat este fara doar si poate Vivax, iar succesul se datoreaza calitatii si fiabilitatii produselor comercializate. Acestea respecta normele europene in vigoare si reprezinta una dintre cele mai profitabile investitii.

Exista o multime de modele potrivite oricaror gusturi, dar mai ales potrivite tuturor buzunarelor. In functie de necesitati exista cel putin un aparat de aer conditionat care sa satisfaca nevoile membrilor unei familii.

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design+

Datorita capacitatii de doar 9000 BTU este un produs perfect pentru o suprafata acoperita de 25 m2, fiind destinat uzului rezidential. In plus are un aspect simplu ceea ce ofera un nota de eleganta oricare incaperi.

Este dotat cu o serie de functii speciale precum Autocuratare, Autodiagnoza sau Sleep Mode, toate acestea avand rolul de a oferi un confort sporit utilizatorului. De exemplu, functia de Autodetectie scurgeri freon se gaseste la majoritatea aparatelor Vivax, reusind sa protejeze compresorul de aparitia unor defectiuni tehnice grave. In momentul in care aparatul a depistat o problema se opreste automat, iar utilizatorul este anuntat ca trebuie sa intervina in cel mai scurt timp.

De asemenea, are incorporate o serie de filtre de aer care elimina impuritatile si care asigura un climat poaspat si sanatos. Oamenii au nevoie sa respire un aer curat pentru a avea parte de o sanatatea de fier. Este ideal pentru persoanele alergice, dar si pentru cei mici care sunt mult mai sensibili si predispusi la aparitia problemelor respiratorii.

Prezenta compresorului de tip inverter reprezinta una din inovatiile in domeniu si permite aparatului sa mentina o temperatura constanta in incaperi fara niciun efort din parte utilizatorului. Mai mult decat atat se poate folosi chiar si in timpul noptii avand un nivel al zgomotului unitatii interioare de doar 26 dB.

Tehnologia Wi-Fi Ready este una dintre cele mai interesante functii reusind sa transforme un aparat banal de aer conditionat intr-unul de top extrem de performant. Prin intermediul unui smartphone care actioneaza ca si telecomanda, utilizatorul poate accesa setarile de la distanta.

Un dezavantaj il reprezinta lipsa unui kit de instalare ceea ce oblige utilizatorul sa apeleze la serviciile unei firme specializate care sa monteze aparatul in mod corespunzator. Pretul unui astfel de serviciu este suportat in intregime de catre utilizator.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here