Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AESI S-Design+, Wi-Fi, Inverter – pareri si review

Aparatele de aer conditionat Vivax sunt considerate a fi unele dintre cele mai performante produse datorita faptului ca ofera utilizatorului functii speciale care simplifica viata si asigura tot confortul de care orice familie are nevoie. Acestea au un consum mic de energie si respecta normele europene in vigoare ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru orice potential cumparator. De asemenea, au un design simplu si elegant care permite montarea in orice incapere.Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AESI S-Design+, Wi-Fi, Inverter - pareri si review

Avantajele achizitionarii aparatului de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AESI

Modelul de fata dispune de tehnologie de ultima ora, dar si de o eficienta marita fapt care se traduce printr-un consum relativ scazut de energie electrica. Incadrarea in clasa energetica A++ duce la mentinerea facturii de curent in limite normale, indiferent de perioada de utilizare a aparatului.

Dispune de functia Wi-Fi Ready care permite accesarea aparatului de aer conditionat de la distanta prin intermediul smartphonului care are rolul unei telecomenzi. Este o inovatie in domeniu si una dintre cele mai interesante functii pe care un aparat le poate avea.

Are o capacitate de 12000 BTU si asigura o suprafata acoperita de 35 m2, ceea ce inseamna ca este un produs standard care se monteaza in perete si care este perfect pentru uz rezidential. In plus este dotat cu un compresor de tip Inverter care mentine temperatura constanta in locuinta in orice moment al zilei, inclusiv in timpul noptii atunci cand organismul sufera variatii termice.

Aparatul este dotat cu un filtru de praf care elimina impuritatile din atmosfera si care lasa in urma o atmosfera placuta. De exemplu, copii au nevoie sa respire un aer curat si proaspat in fiecare zi pentru a evita aparitia alergiilor sau a problemelor respiratorii.

Mai mult decat atat, functia de autocuratare permite aparatului sa isi curete unitatea interioara pentru un plus de prospetime. Simplu si rapid, mizeria si mucegaiul sunt eliminate pentru ca aerul filtrat sa fie, in permanenta, curat si pur.

Alte functii speciale sunt considerate functia de Autodiagnoza, functia de Autodetectie scurgeri freon, dar si Sleep Mode care asigura un consum redus de energie in timpul somnului atunci cand aparatul intra in standby.

Este un model silentios al carui nivel de zgomot atinge doar 26 dB ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru utilizatori deoarece activitatile zilnice se pot desfasura in deplina liniste. La polul opus se afla insa lipsa unui kit de instalare ceea ce presupune angajarea unei firme specializate care sa monteze aparatul.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here