Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEVI GOLD V-Design – pareri si review

Cum poate sa influenteze un aparat de aer conditionat nivelul de trai al unei persoane si starea de bine a acesteia? Simplu! Ii asigura caldura sau racoarea de care are nevoie si il ajuta sa treaca mult mai usor peste capriciile anotimpurilor. Modelul de aparat de aer conditionat Vivax Gold este de un real folos pentru orice familie care aspira la un trai mai bun!

Avantajele echipamentului de aer conditionat Vivax

Un dispozitiv modern de aer conditionat este acela care intruneste mai multe cerinte. Nu este vorba numai de o racire eficienta, ci si de o incalzire la fel de eficienta, de silentiozitate, de usurinta in folosire, de functii moderne de control de la distanta si de pret.

Aparatul este silentios pe toate treptele si modulele de functionare, mai putin in functia Turbo, cand este nevoie de o racire sau de o incalzire foarte rapida. Filtrul de praf, Cold Catalyst si Bio filter sunt cele care asigura un aer proaspat si curat in incaperi, dar si ionizatorul contribuie la acest aspect.

Produsul isi face singur autodiagnoza si autodetectia de pierdere refrigerant, pentru o reparare mai simpla si mai rapida. In standby nu consuma mai mult de 1 watt. Regimul de functioare pe incalzire este pana la 20 de grade Celsius, ceea ce inseama ca poate fi folosit cu succes in orice anotimp!

Spre deosebire de alte echipamente de climatizare, acesta detine functii moderne precum Mute, I feel, ECO, dar si anti-inghet 8 grade Celsius. Se poate umbla foarte usor la aparat gratie display-ului digital si poate acoperi pana la 65 de metri patrati.

Cu o capacitate de 12000 BTU si o clasa energetica A+, acest echipament dispune si de tehnologie Wi Fi si functii speciale de dezumidificare si modul sleep. Mai mult decat atat, foloseste agentul de racire modern R 410 A, prietenos cu mediul inconjurator si deloc periculos pentru sanatatea utilizatorului!

In privinta pretului, acest aparat este destul de costisitor, insa nu trebuie considerat neaparat ca fiind un dezavantaj, pentru ca in ceea ce priveste clasa energetica, facturile vor fi considerabil mai mici.

Vezi pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here