Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design, Inverter, 12000 BTU/h – pareri si review

Orice persoana isi doreste sa cumpere produse de calitate care sa reziste in timp si care sa merite investitia facuta. Este destul de greu de ales anumite aparate electrocasnice, mai ales cand oferta este atat de mare pe piata. Cu toate acestea, clientii trebuie sa se orienteze tinannd cont in primul rand de prestigiul firmei producatoare, dar si dupa specificatiile tehnice ale fiecarui produs in parte. Doar asa, o decizie poate fi luata in deplina cunostiinta de cauza.

De exemplu, Vivax este o companie ale carei produse sunt prezente pe piata de profil din Uniunea Europeana si care lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Produsele comercializate sunt dintre cele mai bune, iar pretul este unul accesibil.

Unul dintre cele mai bune produse este aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design, Inverter, 12000 BTU/h. Acesta se gaseste in magazinele fizice si online si este un produs care merita toata atentia.

Tehnologia de ultima ora este incorporata cu maiestrie in aparatul de aer conditionat, iar acest lucru se vede in eficienta si calitatea produsului. Toate normele in vigoare sunt respectate, motiv pentru care fiabilitatea este garantata.

Tehnologia DC-Inverter asigura o turatie variabila a compresorului, dar si un zgomot abia perceptibil. De asemenea, aparatul poate functiona la temperaturi extreme fara niciun pericol, iar eficienta energetica a acestuia este imbunatatita.

Dispune de functia Auto – Curatare ceea ce ii permite sa curete unitatea interioara fara niciun fel de ajutor. In felul acesta, aerul va ramane mereu proaspat fara urme de praf sau bacterii care pot dauna sanatatii celor din jur.

Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant este si ea prezenta avand rolul de a proteja compresorul. In momentul in care exista scurgeri de refrigerant in interiorul aparatului, acesta se va opri automant si va afisa eroare ‘’CE’’.

Este un aparat ideal pentru un apartament reusind sa faca fata cu brio sarcinii pe care o are. Suprafata acoperita este de 30 m2 ceea ce inseamna ca atmosfera din casa va fi una racoroasa si placuta in orice moment al zilei.

De asemenea, aparatul de aer conditionat face parte din clasa energetica A++ ceea ce inseamna ca asigura un consum redus de energie. Fata de celelalte produse exstente pe piata, acesta reuseste sa aiba un consum mic in raport cu performanta sa. In plus, factura de lumina nu va cunoaste schimbari majore dupa inceperea utilizarii sale.

Asadar, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design, Inverter, 12000 BTU/h este o alegere mai mult decat inteleapta pentru orice familie reusind sa satisfaca orice necesitati.

Vezi mai multe informatii si pretul produsului!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here