Aparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AESI S-Design+, 18000 BTU/h – pareri si review

Un aparat de aer conditionat bun trebuie sa fie rezistent, fiabil, dar mai ales trebuie sa aiba un consum mic de energie. De asemenea, raportul calitate-pret trebuie sa fie unul extraordinar pentru a merita investitia facuta.

Vivax a inceput sa se impuna pe piata aparatelor de aer conditionat drept una dintre cele mai cunoscute firme producatoare. Toate produsele respecta normele europene in vigoare ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru orice cumparatorAparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AESI S-Design+, 18000 BTU/h

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AESI S-Design+

Aparatul dispune de o tehnologie de ultima ora care il transforma intr-unul dintre cele mai performante produse existente pe piata la ora actuala. Tehnologia Wi-Fi Ready ii permite utilizatorului sa acceseze functiile climatice din afara locuintei. Cu ajutorul unei aplicatii descarcate pe iphone, aparatul poate fi activat cu doar cateva ore inaine de a ajunge acasa pentru un plus de prospetime si pentru o atmosfera racoroasa.

Aparatul are o capacitate de 18000 BTU si reuseste sa acopere o suprafata de pana la 50 m2 fiind un produs standard destinat uzului rezidential. Mai mult decat atat, se incadreaza in clasa energetica A++ ceea ce inseamna ca are un consum redus de energie. Acest aspect reprezinta un mare plus pentru orice utilizator, mai ales ca se realizeaza o economie de pana la 40% a facturii de curent.

Oamenii pun intotdeauna sanatatea pe primul plan, motiv pentru care Vivax a dotat modelul de fata cu filtre de aer care elimina impuritarile si care asigura un mediu curat si placut desfasurarii activitatilor zilnice. Copiii au nevoie sa respire un aer curat in orice moment al zilei pentru a nu dezvolta alergii, dar si pentru a preintampina aparitia problemelor respiratorii grave precum astmul.

Compresorul de tip inverter este cel care asigura o temperatura constanta in locuinta in orice moment al zilei. De asemenea este un aparat silentios cu un nivel al zgomotului de doar 28 dB ceea ce inseamna ca poate fi folosit chiar si in timpul noptii. Pentru un somn linistit si odihnitor, functia de dezumidificare este cea care asigura un nivel optim al umiditatii in incapere.

Singurul dezavantaj il reprezinta lipsa unui kit de instalare motiv pentru care utilizatorii trebuie sa apeleze la ajutorul unei firme specializate pentru montarea aparatului. Acest serviciu este unul contra cost si este suportat in intregime de catre utilizatori.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here