Aparat de aer conditionat Vivax ACP-24CH70AESI S-Design+, Wi-Fi, Inverter – pareri si review

Achizitionarea unei noi locuinte reprezinta un pas important si indelung asteptat de oricine. Dorinta de a detine o casa unde se pot petrece momente unice si unde se poate intemeia o familie este tot ceea ce oamenii poate sa isi imagineze. Pe langa mobila, proprietarul mai are nevoie de farfurii, pahare, linguri, de lenjerii, dar si de aparate electrocasnice, acestea fiind indispensabile unei vieti confortabile. In functie de buget se poate alege o gama variata care sa satisfaca toate necesitatile – dintre produsele electrosnice nu ar trebui sa lipseasca aparatul de aer conditionat.

Este modelul Vivax ACP-24CH70AESI S-Design+ o investitie sigura?

Vivax este una dintre cele mai cunoascute branduri de aparate de aer conditionat asa ca alegerea unui astfel de produs este mai mult decat sigura. In ciuda pretului usor mai ridicat fata de alte modele, aparatul este mult mai performant si durabil rezistand in timp fara nicio problema.

Aparatul are o capacitate de 24000 BTU si asigura o suprafata acoperita de 75 m2 fiind perfect pentru uz rezidential. De asemenea, designul, dar si dimensiunile compact il recomanda drept un produs standard care se incadreaza perfect in orice incapere.

Consumul redus de energie este cel care atrage clientii datorita faptului ca se realizeaza o economie de pana la 40% mai mare in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala. Aparatul se incadreaza in clasa energetica A++ respectand cele mai inalte norme de siguranta si performanta in domeniu.

Modelul este considerat ca facand parte din ultima generatie de aparate produse in anul 2017 motiv pentru care este dotat cu functia WiFi ready care permite activarea de la distanta a functiilor aparatului prin intermediul smartphonului. Cu o simpla aplicatie, utilizatorul poate sa porneasca aerul conditionat cu doar cateva ore inainte de a ajunge acasa pentru a avea parte de o atmosfera placuat si racoroasa.

Aparatul poate fi folosit cu succes in timpul noptii datorita faptului ca este silentios, dar si datorita faptului ca are capacitatea de a regla temperatura in mod constat. Compresorul de tip inverter este cel care permite eliminarea variatilor termice. Mai mult decat atat poate fi folosit chiar si pe timul iernii in ciuda faptului ca temperaturile scad si pana la -15 grade.

Un dezavantaj il reprezinta pretul mult prea ridicat care se adreseaza doar unei anumite categorii sociale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here