Aparat de aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI M-Design Wi-Fi Inverter – pareri si review

Alegerea unui aparat de aer conditionat poate fi o sarcina dificila din cauza multitudinii de modele existente pe piata. Tot mai multe firme producatoare se intrec in oferte care mai de care mai interesante in speranta de a atrage un numar tot mai mare de clienti.

In primul rand, un client trebuie sa fie atent la brand pentru a avea siguranta ca va achizitiona un produs de calitate, fiabil, dar si durabil. In al doilea rand, pretul este important pentru ca exista un buget alocat pentru astfel de cumparaturi. Nu in ultimul rand, un aparat de aer conditionat trebuie sa indeplineasca necesitatile unei familii.

Acesta este motivul pentru care aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEMI M-Design Wi-Fi este o alegere inteleapta din toate punctele de vedere.

Avantajele Vivax ACP-12CH35AEMI M-Design Wi-Fi
Functia Wi-Fi Ready permite accesarea aparatului de la distanta. Cu ajutorul unui smartphone, acesta poate fi pornit sau oprit indiferent de locul in care se afla utilizatorul. Daca afara temperaturile ating cote alarmante si vreti sa gasiti in locuinta o atmosfera racoroasa si placuta, puteti sa porniti aparatul de aer conditionat cu doar o ora inainte de a pleca de la birou. Simplu, rapid si eficient!

Functia I Feel foloseste un senzor incorporat in telecomanda pentru a inregistra temperatura din jurul acesteia. In felul acesta, comanda este transmisa catre unitate care actioneaza in asa fel incat sa fie un climat constant.

Are incorporata tehnologia Self cleaning care ii permite aparatului sa isi curete singur interiorul fara niciun efort din parte utilizatorului. In felul acesta, aerul este mereu curat si lipsit de orice urma de praf care poate dauna sanatatii celor din jur. Cu o simpla apasare a butonului Clean, aparatul incepe sa elimine impuritatile adunate pe filtre.

Similar altor modele prezente pe piata si aparatul de aer conditionat Vivax are functia de detectare a pierderilor de refrigerant. In momentul in care o defectiune tehnica este sesizata, aparatul se opreste automat pentru a proteja compresorul. De asemenea, pe afisajul electronic apare semnul „CE” care il anunta pe utilizator ca trebuie sa remedieze cat mai urgent problema.

Dezavantajele Vivax ACP‐12CH35AEMI M-Design Wi-Fi
Singurul dezavantaj il constituie lipsa functiei climatice de ventilatie. Per total insa este un aparat care merita cumparat datorita tehnologiei avansate care usureaza viata utilizatorilor.

Asadar, aparatul de aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI M-Design Wi-Fi este un produs inovativ in cayul caruia se poate spune ca raportul calitate/pret este unul bun.

Vezi mai multe informatii si pretul produsului!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here