Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 409L Inverter, 9000 BTU – pareri si review

Aparatele electrocasnice Whirlpool au o mare durabilitate, demonstrand ca sunt fiabile si ca rezista trecerii timpului. Acesta este unul dintre motivele pentru care firma a reusit sa isi castige un prestigiu international si a ajuns sa fie atat de apreciata in randul cunoscatorilor.

Cei care doresc sa isi cumpere un produs Whirlpool vor face cea mai buna alegere si vor avea parte de un produs de calitate superioara care le va satisface necesitatile si care merita investitia facuta.

In aceasta perioada, in mare voga, sunt aparatele de aer conditionat, mai ales ca vara incepe sa isi intre in drepturi, iar temperaturile devin tot mai greu de suportat. Este nevoie de un astfel de dispozitiv care sa racoreasca atmosfera si sa faca serile de vara mai placute.

Unul dintre modele recomandate de Whirlpool este fara doar si poate aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 409L Inverter, 9000 BTU. Raportul calitate – pret este unul mai mult decat avantajos, motiv pentru care merita achizitionat cat mai repede.

Functia al 6-lea simt selecteaza in mod automat modul de operare al aparatului, raportandu-se la temperatura din interiorul camerei. Fie ca este vorba despre racire sau ventilare, aparatul de aer contidionat stie sa interpreteze atmosfera si sa creeze un mediu placut si relaxant.

Whirlpool vine cu o inovatie in domeniu si anume functia 6th Sense Sleep. Aceasta intampina nevoile utilizatorilor asigura un mediu perfect pentru o noapte ideala. Se stie ca pe timpul noptii temperatura scade chiar si pana la cateva grade, motiv pentru care aparatul de aer conditionat creste treptat temperatura setata. Nimeni nu se va mai trezi infrigurat sau acuzand dureri de cap sau de spate.

Din pacate, intreruperea curentului electric este o problema des intalnita care afecteaza aparatele electrocasnice intr-o mica sau mare masura. Avantajul aparatului de aer conditionat Whirlpool este ca detine functia Auto Restart care ii permite sa se restarteze dupa o pana de curent. Acesta va relua setarile fara nicio problema si fara nicio implicare din partea utilizatorului asa cum se intampla cu alte modele unde trebuie setata din nou temperatura.

De asemenea, dispune si de functia Auto Curatare care ii permite sa se elimine praful si bacteriile pentru o buna functionare in conditii de maxima siguranta si igiena pentru membrii familiei. Aerul este in permanenta proaspat si curat, iar familia se poate bucura la maxim de activitatile obisnuite.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 409L Inverter, 9000 BTU este alegerea perfecta pentru cei care vor sa cumpere un aparat de calitate la un super pret.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here