Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 Inverter, 12000 BTU – pareri si review

Acest aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 Inverter, 12000 BTU este recomandat de numeorase persone din Romania, avand un raport pret-calitate excelent. Daca va veti decide sa folositi acest produs, veti constata ca ati facut o alegere excelenta, el avand numeroase calitati ce il fac sa iasa in evidenta si de care cu siguranta va veti folosi. Raportul calitate-pret al acestui produs este si el unul foarte bun, el oferind numeroase functii pe care le veti aprecia ori de cate ori va veti decide sa-l folositi pentru a va crea atmosfera pe care vi-o doriti intr-o anumita incapere.

Functia 4D airflow va asigura o racire rapida a oricarei incaperi, schimbul de caldura fiind unul eficient. Veti constata extrem de rapid ca eficienta energetica va fi una ridicata, astfel incat sa va puteti bucura de temperatura pe care vi-o doriti. Acest produs va selecta automat un mod adecvat de operare, astfel incat temperatura sa fie cea mai buna. Aparatul se va ghida dupa temperatura din interiorul camerei si in functie de aceasta va decide care functie este cea mai buna pentru voi.

Un microprocesor pe care il veti gasi in acest aparat isi va face extrem de bine treaba, acesta detectand temperatura pe care o doriti si controland fluxul de aer asa cum ati vrea voi pentru a va putea bucura de o atmosfera placuta. Veti constata intr-un timp scurt ca veti reusi sa faceti o economisire rapida la facturile de electricitate, iar aceste economii vor putea atinge cu usurinta procentul de 20%.

Acest aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 Inverter, 12000 BTU va tine pasul si cu schimbarile metabolismului din interiorul corpului uman. Veti constata ca el va fi ideal pentru ca utilizatorul sa nu simta frig pe timp de noapte. Acesta va creste usor temperatura pe timp de noapte cu un grad, ajungand pana la o temperatura mai ridicata cu doua grade pe durata noptii. Aceasta caracteristica, pe langa faptul ca va sustine o cota ridicata a confortului utilizatorului, va mai fi si ideala pentru niste economii semnificative de energie, astfe incat sa va puteti bucura de o factura la energie electrica mai mica.

In caz de intrerupere, functia de Auto-Restart va intra in functiune, astfel incat sa nu va pierdeti setarile pe care le-ati facut, iar aparatul sa-si reia treaba. Nu va trebui sa va preocupati pentru setarea unei anumite temperaturi de fiecare data, pentru ca aceasta functie va relua setarea precedenta atunci cand sunt probleme cu energia electrica.

Puteti seta chiar si durata de functionare. Apeland la aceasta functie, veti vedea ca AC va rula economic, acest lucru insemnand si ca pe timp de noapte va veti putea odihni fara a fi deranjati de sunetul acestui produs. Filtrul HD este si el foarte bun pentru o curatare excelenta a aerului. Folosind acest filtru, veti ajunge la concluzia ca el va retine pana la 90% din totalul particulelor de praf din aer. Acest produs se monteaza pe perete, tensiunea la alimentare fiind de 240 de V. Capacitatea nominala de racire este de 3.51 kW, iar cea de incalzire de 3.65 kW.

Vezi mai multe detalii si pretul produsului!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here