Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 418 Inverter, 18000 BTU – review

Vrei sa iti cumperi un sistem de climatizare, dar nu stii ce sa alegi? Vrei sa ai parte de un produs calitativ la un pret accesibil? Gama Whirlpool se afla la dispozitia clientilor cu cele mai eficiente modele de aparate de aer conditionat. Acestea reusesc sa indeplineasca necesitatiile unei familii, dovedindu-se a fi o investitie sigura si profitabila. Raportul calitate-pret este unul avantajos, motiv pentru care tot mai multi oameni decid sa achizitioneze un astfel de aparat care respecta normele europene in vigoare si care asigura un consum redus de energie.

Merita achizitionat aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418?

Cu siguranta este un aparat care trebuie achizitionat, in primul rand, datorita faptului ca se incadreaza in clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca factura de lumina va ramane constanta indiferent de perioada de utilizare a aparatului. De asemenea, functia Power save vine si ea in ajutor si asigura o reduce de pana la 80% in momentul in care aparatul intra in standby.

O serie de filtre performante sunt instalate, rolul acestora, fiind acela de a curata aerul si de a elimina mizeria si mucegaiul pentru o atmosfera placuta si sanatoasa. Membrii familiei trebuie sa aiba parte de un climat curat unde sa isi desfasoare activitatile si unde sa se relaxeze.

Alaturi de filtrele incorporate, aparatul mai dispune si de functia de autocuratare care elimina impuritatile din interiorul unitatii, iar fluxul de aer curat este asigurat in permanenta. Copiii sunt cei mai fericiti in aceasta situatie pentru ca se pot juca in voie fara sa existe riscul aparitiei alergiilor sau a problemelor respiratorii.

Cu o capacitatea de 18000 BTU si posibilitatea de a asigura o temperatura optima pe o suprafata de 36 m2, aparatul poate fi instalat intr-o locuinta spatioasa reusind sa racoreasca incaperea in cel mai scurt timp. Are o dimensiune compacta, ceea ce inseamna ca se poate instala in orice spatiu fara nici cea mai mica problema.

Tehnologia inovativa este prezenta prin intermediul compresorului care are capacitatea de a mentine temperatura la un nivel constant in orice moment al zilei. In plus, acesta apara unitatea exterioara de temperaturile extreme, permitandu-i utilizatorului sa foloseasca functia de incalzire in timpul iernii.

Dincolo de toate aceste avantaje, aparatul nu este insotit si de un kit de instalare, ceea ce inseamna ca este nevoie de ajutorul unui profesionist pentru montarea corespunzatoare in perete.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here