Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 422 Inverter, 24000 BTU – pareri si review

Inventiile tehnologice sunt la orice pas si oricine poate profita de ele daca este dispus sa plateasca pretul corect. De la produse electrocasnice si pana la telefoane sau laptopuri, toate au rolul de a ne usura viata si ne a oferi confortul atat de necesar. Acesta este unul dintre motivele pentru care marile companii se intrec in realizarea celor mai noi si avansate aparate. Nevoile oamenilor cresc de la o zi la alta si este nevoie in permanenta de ceva nou pentru a le satisface necesitatile.

In ceea ce priveste aparatele de aer conditionat, un model deosebit este reprezentat de Whirlpool SPIW 422 Inverter, 24000 BTU. Raportul calitate-pret este cel care il recomanda si care il transforma intr-unul dintre cele mai cautate si cerute obiecte electrocasnice.

Avantajele Whirlpool SPIW 422 Inverter, 24000 BTU
Functia 6th Sense Sleep a fost indelung dezvoltata de Whirpool pentru a veni in ajutorul oamenilor si pentru a le oferi o atmosfera placuta si relaxanta. In cazul de fata, aparatul de aer conditionat inregistreaza modificarile metabolismului din timpul noptii si regleaza temperatura in asa fel incat proprietarul sa nu simta nici cel mai mic disconfort.

6th Sense Auto Restart ii permite aparatului sa isi reia activitatea in cazul unor pene de curent. Nu este nevoie ca utilizatorul sa reseteze temperatura intrucat acesta memoreaza preferintele si reporneste de unde a ramas.

Functia Auto-Curatare asigura in permanenta un aer proaspat in interiroul locuintei. Fara nici cel mai mic efort, aparatul curata sistemele din interior si elimina orice urma de praf sau mucegai. Mai mult decat atat, mirosul neplacut devine doar o amintire cu noul model Whirlpool.

De asemenea, aparatul vine incorporat si cu functia Fast Cooling care permite racirea in timp record a intregii suprafete. Ai uitat sa pornesti aerul conditionat si atmosfera din camera este sufocanta? In mai putin de 3 minute, vei putea sa respiri un aer placut si sa te bucuri de o atmosfera racoroasa.

Modelul face parte din clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca asigura un consum redus de energie. Fata de alte produse existente pe piata, acesta reuseste sa aiba un consum mic in raport cu performanta sa. In plus, factura de lumina nu va cunoaste schimbari semnificative din momentul utilizarii sale.

Dezavantaje Whirlpool SPIW 422 Inverter, 24000 BTU
Dezavantajul il constituie pretul mare care poate sa ii sperie pe cei mai multi cumparatori. Cu toate acestea, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 422 Inverter 24000 BTU este o afacere de nerefuzat si este un produs care merita cumparat.

Vezi mai multe informatii pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here