Aparat de aer conditionat Yamato YW09IG , inverter , 9000 btu – pareri si review

Un pic de racoare in locuinta pe timp de vara este idealul de confort termic! Daca iarna oamenii se pot incalzi cu diverse dispozitive precum centrala termica pe gaz, pe lemne, radiator si altele, vara nu prea au multe solutii la dispozitie, decat clasicul ventilator, care este destul de periculos pentru sanatate si aparatul de aer conditionat. Cei care sunt in cautarea unui dispozitiv ieftin si bun sunt invitati sa consulte avantajele aparatului Yamato cu o capacitate de 9000 BTU!

Puncte forte aparat de climatizare Yamato

Judecand dupa aspect, aparatul de aer conditionat Yamato este perfect – se incadreaza cu usurinta in orice stil de amenajare, este gingas si nu pune probleme la montaj. Echipamentul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca nu consuma mult si are functii inteligente ce asigura facturi mai mici la electricitate.

Aparatul isi face singur auto-diagnoza, ceea ce inseamna ca la orice mic defect, se opreste din functionare pentru a proteja partile componente si pentru a preveni accidentele. De asemenea, are un dezumidificator care isi face treaba atunci cand in atmosfera este mai multa umiditate decat ar avea nevoie corpul uman.

Utilizatorii care vor sa doarma cu aparatul deschis sunt invitati sa o faca fara teama. Acesta nu face zgomot si nu are efecte negative asupra sanatatii! Mai mult decat atat, acest uimitor dispozitiv are capacitatea de a porni din nou de la ultimele setari, in cazul in care a existat o pana de curent, aceasta functie purtand denumirea de Auto Restart.

Pentru o economie semnificativa la cheltuielile lunare, cumparatorii se pot baza pe acest aparat care face o reducere la energia consumata mai mare cu peste 50 % si foloseste freon ecologic de tipul R 410 A, prietenos cu mediul inconjurator.

Este un produs standard, ce acopera suprafete de pana la 25 de metri patrati, are o capacitate de 9000 BTU, insa are si cateva dezavantaje. Desi este foarte ieftin, nu are kitul de instalare inclus si are un nivel de zgomot putin cam ridicat pentru pretentiile clientilor.

Insa, la o analizare atenta a tuturor functiilor si a raportului calitate-pret, modelul de aparat de climatizare Yamato cu o capacitate de 9000 BTU isi merita fiecare banut investit.
Functionarea este indelungata si economica, ceea ce nu poate decat sa bucure utilizatorii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here