Aparat de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ35 Inverter, 12000 BTU – pareri si review

Noile aparate de aer conditionat sunt din ce in ce mai performante datorita functiilor speciale pe care le detin, dar si datorita faptului ca utilizeaza tehnologie de ultima generatie care le transforme in produse ultra performante. Aparatele de aer conditionat Vivax sunt unele dintre cele mai apreciate de catre toti clientii, datorita faptului ca raportul calitate pret este unul accesibil, dar si datorita faptului ca sunt niste produse fiabile si rezistente care pot fi utilizate ani la randul fara nicio problema.Aparat de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ35 Inverter, 12000 BTU

Avantajele modelului Multisplit R-Design 3x 9000 + 12000 BTU/h

Produsul de fata este format din 4 unitati interioare care se pot monta in orice incapere in functie de preferintele utilizatorului. Au un design simplu si elegant, ceea ce ofera un plus de rafinament locuintei.

Este un aparat puternic cu o capacitate de 28000 BTU si cu o suprafata acoperita de pana la 120 m2. Cu toate acestea, are un consum redus de energie ceea ce inseamna ca poate fi utilizat in permanenta fara ca factura de lumina sa creasca semnificativ. Incadrarea in clasa energetica A++ ofera un mare avantaj pentru cei care vor sa aiba in fiecare luna o factura care sa se mentina in parametri normali.

Compresorul de tip inverter
este cel care regleaza in mod constant temperatura ceea ce creeaza un confort sporit utilizatorilor. In felul acesta dispar variatiile termice, acestea creand un real disconfort. In timpul noptii organismul sufera mici modificari la nivelul temperaturii, asa ca aparatul are grija ca preferintele termice sa fie modificate pentru ca somnul sa fie unul linistit si odihnitor.

Aparatul este dotat cu un filtru cold catalist care elimina impuritatile din aer si care asigura o atmosfera placuta in orice moment al zilei. Oamenii au nevoie sa respire un aer curat pentru a nu se imbolnavi si pentru a putea sa isi desfasoare in voie activitatile zilnice.

Mai mult decat atat, aparatul dispune si de functia de autocuratare care ii permite sa isi curete unitatea interioara fara niciun efort din partea utilizatorilor. In permanenta, oamenii au parte de un mediu placut si racoros exact ca in mijlocul naturii.

Lipsa unui kit de instalare reprezinta o problema reala pentru cei care sunt nevoiti sa apeleze la o firma specializata pentru montarea aparatului. Trebuie precizat ca aceste servicii sunt contra cost.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here