Aparat de aer conditionat Yoki DC Inverter 18000 Btu KW18IG1 – pareri si review

O marca nu foarte cunoscuta in tara noastra, Yoki, ofera potentialilor cumparatori posibilitatea de a cumpara un aer conditionat eficient si modern la un pret cat de cat accesibil comparativ alte aparate similare. Acest aparat este destinat utilizarii rezidentiale de catre toti cei care se asteapta sa gaseasca acasa o atmosfera placuta indiferent de anotimp.


Puncte forte aparat de aer conditionat Yoki

In primul rand, cumparatorul trebuie sa analizeze ce tip de aparat ii trebuie lui. In general, oamenii vor echipamente de climatizare performante, silentioase, eficiente, care sa vina insotite de garantie, care sa aiba un display bun, o telecomanda usor de folosit si sa isi faca treaba asa cum trebuie, adica sa incalzeasca si sa raceasca in cel mai bun mod incaperile.

Cu o capacitate de 18000 BTU, aparatul Yoki este perfect pentru incalzirea dar si racirea spatiilor, se amplaseaza pe perete, are functii moderne si face parte din clasa de racire / incalzire A++ / A+. Acest produs este destinat chiar si spatiilor comerciale, apartamentelor, vilelor, hotelurilor, garsonierelor, gratie elegantei si formei extrem de placuta si inedita a incaperii. Incalzirea si racirea aerului se fac in mod placut, natural, fara a actiona in mod negativ asupra sanatatii, iar nivelul de zgomot este unul ideal, ce poate fi asemanat cu fosnetul unor frunze sau adierea vantului.

Telecomanda este usor de folosit, iar produsul are un filtru ACF ce elimina microorganismele si microparticulele, asigura o fiabilitat ridicata si o incalzire si racire eficiente.

Alte functii ce merita mentionate sunt: dezghetarea inteligenta, dar si preincalzirea inteligenta (ce persupune eliberarea de aer cald inca din primul moment). Racirea rapida a incaperii si auto-curatarea sunt, de asemenea, functii care cu siguranta se dovedesc extrem de utile pe toata perioada utilizarii. Se poate asigura si mentenanta facila prin afisarea erorilor pe display-ul unitatii interrioare, prin intermediul functiei self-diagnosis.

La un raport calitate-pret foarte bun, aparatul de aer conditionat Yoki este preferatul romanilor care s-au saturat sa isi caute confortul termic pe la strand, prin marile magazine cu aparate de aer conditionat etc. In plus, specialistii sunt gata sa raspunda la orice intrebare si nelamurire legata de aparatul de aer conditionat Yoki DC inverter, si utilizatorii stiu, astfel, din primul moment la ce sa se astepte pe viitor!

Din pacate, nu beneficiaza de tehnologie Wi Fi si nici de kit de instalare, insa toate celelalte caracteristici il recomanda pentru a fi achizitionat.

Vezi pretul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here