Aparat de aer conditionat Yoki YW18IT DC , 18000 btu , Inverter , clasa A++ – pareri si review

Yoki produce aparate de climatizare foarte bune, insa, din pacate, este o marca mai putin cunoscuta pe piata din tara noastra. Aparatele de aer conditionat Yoki sunt foarte moderne, performante si au functii care ar determina orice cumparator sa isi investeasca economiile. Cei care sunt in cautarea unei solutii de racire sau de incalzire pentru casa, sunt invitati sa isi achizitioneze modelul de aparat de aer conditionat Yoki cu o capacitate de 18 000 BTU la un pret foarte bun!

Caracteristici si avantaje aparat de aer conditionat Yoki

Ceea ce pot remarca utilizatorii la aparatul de aer conditionat Yoki inca de la primul contact si primele utilizari este functionarea silentioasa. Atat unitatea de la exterior cat si cea de la interior au invelis izolat fonic cu rolul de a reduce zgomotul si de a crea o atmosfera placuta.

De asemenea, se pot remarca si conductele de cupru care imbunatatesc eficienta in modul de incalzire, dar si modul de auto protectie, care detecteaza erori pe placa electronica si le afiseaza pe unitatea interioara.

Aparatul are si functia de auto restart, care permite ca acesta sa isi reia activitatea de la parametrii setati, chiar daca a existat o pana de curent sau alimentarea cu energie electric a fost oprita. Detine si functia de dezumidificare utila in perioadele in care umiditatea este foarte crescuta. Nu in ultimul rand, detine si un programator on/off.

Pe de alta parte, dispozitivul de aer conditionat are un sistem activ de filtrare cu ajutorul generatorului de ioni pozitivi din unitatea interioara a filtrelor speciale. Acest lucru face ca toata familia sa fie protejata de problemele de sanatate generate de inhalarea unui aer poluat.

Dispozitivul standard este destinat uzului rezidential, acopera o suprafata de pana la 40 de metri patrati, are capacitatea de 18000 BTU si merge atat pe incalzire si racire, cat si pe dezumidificare si ventilatie.

Desi pretul este un pic cam ridicat pentru un produs care nu beneficiaza de tehnologia Wi Fi, acest aparat de aer conditionat cu siguranta se va incadra cerintelor unei familii obisnuite si fara prea mari exigente in privinta functiilor echipamentului de climatizare cumparat. Va acoperi optim o suprafata normala de locuit. Aceasta va fi o investitie pe termen lung ce merita toti banii, datorita performantei, eficientei si elegantei!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here