Aparat de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter, 12000 btu/h, Clasa A+++ – pareri si review

Tot mai multe magazine au inceput sa readuca in vitrine aparatele de aer conditionat. Este sezonul in care se vand cel mai bine si in care se cauta cele mai performante modele. Alegerea poate fi dificila uneori, mai ales pentru cei care nu dispun de cunostiinte tehnice si care nu stiu ce sa achizitioneze.

De exemplu, aparatul de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter, 12000 btu/h, Clasa A+++ este o optiune perfecta pentru cei care vor sa aiba parte de un produs de calitate, fiabil si care sa reziste fara nicio problema cat mai mult timp.

Gratie tehnologiei avansate, modalitatea de montare a aparatelor de aer conditionat s-a simplificat. In cazul de fata, instalarea se face si cu pana la 20% mai repede fata de alte modele existente pe piata la ora actuala.

Modul WiFi permite controlarea aparatului si din afara locuintei, ceea ce reprezinta o adevarata inovatie in domeniu. Smartphonul poate deveni o telecomanda care trimite comenzi si contribuie la calitatea buna a vietii locatarilor. Sa vii de la serviciu vara, poate reprezenta o adevarata corvoada, mai ales cand temperaturile ating si 39 grade. Cu siguranta, in locuinta aerul este sufocant ceea ce ingreuneaza situatia. Acum insa exista posibilitatea pornirii aparatului cu 2-3 ore inainte pentru racirea atmosferei si pentru o primire racoroasa.

Compresoarele Super Inverter DC asigura o eficienta energetica, ceea ce inseamna ca aparatul poate face fata cu brio oricaror temperaturi, dar mai ales oricaror situatii. De asemenea, consumul de energie este mult mai redus comparativ cu alte aparate care folosesc compresoare On-Off.

Aparatul de aer conditionat se incadreaza in clasa energetica A+++ ceea ce inseamna ca se ridica la standardele europene de performanta, dar si ca asigura o factura mult mai mica la energia electrica.

Dispune de filtre anti-alergeni, anti-bacterieni si anti-praf care asigura mentinerea unui aer proaspat si sanatos si impedica aparitia bacteriilor. Sanatatea membriilor familiei este cea mai importanta, iar Zantia Havai a tinut cont de acest aspect.

Aparatul de aer conditionat dispune de functia de detectare pierdere agent frigorific. In momentul in care exista in interior orice scurgere de freon, acesta anunta eroarea, iar dispozitivul se opreste. Este ideal pentru rezolvarea rapida a problemelor si pentru mentinera aparatului in stare functionala cat mai mult timp.

Aparatul de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter, 12000 btu/h, Clasa A+++ este alegerea perfecta pentru o locuinta spatioasa intrucat face fata cu brio si asigura o atmosfera placuta in orice moment al zilei.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here