Aparat de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter 9000 btu – pareri si review

Vrei sa faci un cadou util unei persoane dragi si nu stii ce sa alegi? A inceput perioada nuntilor si trebuie sa oferi tinerilor casatoriti un cadou de casa noua? Alegerea unui aparat de aer conditionat reprezinta cea mai utila solutie, dar si cea mai inedita. Orice locuinta are nevoie de un astfel de aparat asa ca achizitionarea unui model reprezinta o adevarata investitie care merita facuta cat mai repede posibil. Cele mai multe aparate de aer conditionat sunt proiectate in conformitate cu normele europene in vigoare ceea ce inseamna ca vin insotite de o garantie a calitatii.

Alegerea aparatului de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter

Este unul dintre cele mai solicitate modele existente la ora actuala pe piata datorita capacitatii generale relativ mici, de 9000 BTU, ceea ce il transforma in varianta perfecta pentru persoanele care locuiesc intr-un apartament de bloc.

Raportul calitate-pret este unul rentabil, iar designul este simplu si elegant fapt care permite montarea sa in orice incapere a locuintei, in asa fel incat necesitatiile fiecareui membru al familiei sa fie satisfacute.

Modul WI-Fi reprezinta o inovatie in domeniu si ofera posibilitatea de control a aparatului cu ajutorul smartphonului. Aparatul se conecteaza la unitatea interioara astfel incat controlul se poate face de la distanta fara nicio problema.

Gama Havai este dotata cu compresoare Inverter care asigura o temperatura constanta in locuinta, indiferent de momentul zilei. In felul acesta, utilizatorul are parte de un plus de confort, dar si de un consum mult mai redus. Acest fapt se datoreaza si incadrarii in clasa energetica A+++ care asigura o factura electrica normala si posibilitatea economisirii a pana la 60% mai multa energie.

Filtrele instalate au rolul de a elimina impuritatile si de a absorbi mirosurile neplacute pentru ca utilizatorii sa aiba parte de un aer curat si proaspat. Copiii trebuie sa traiasca intr-un mediu sanatos pentru a nu exista riscul aparitiei astmului, o problema medicala din ce in ce mai des intalnita.

Este un aparat silentios care poate fi folosit chiar si in timpul noptii fara sa deranjeze utilizatorii. Mai mult decat atat, functia de Auto-restart este mai mult decat utila, mai ales in cazul intreruperii cu energie electrica.

Lipsa unui kit de instalare
deranjeaza toti utilzatorii datorita faptului ca acestia trebuie sa apeleze la o firma specializata pentru montarea aparatului in perete.

Vezi pretul pe EMag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here