Aparat de aer conditionat Zass ZAC12/IP Inverter, 12000 BTU – review

Nu este nimeni nevoit sa suporte caldurile de afara din timpul verii, atata timp cat exista niste aparate atat de moderne, ce folosesc cea mai noua tehnologie, aparatele de aer conditionat Zass, pentru familii ce cauta o oaza de racoare si o atmosfera placuta, cu un aer curat, in propria locuinta!

Avantaje aparat de aer conditionat Zass

Cu o capacitate de 12500 BTU, o clasa energetica A+, si un pret destul de bun pentru un dispozitiv atat de performant, aparatul de aer conditionat Zass multumeste pe oricine. Acesta nu consuma mult, este eficient si etichetat ecologic.

Are filtru carbon activ, astfel incat aerul eliminat este curat si lipsit de impuritati. Acopera o suprafata de 35 de metri patrati si este destul de silentios, putand fi folosit si noaptea, fara probleme. Aparatul de aer conditionat foloseste refrigeranta R410 A si este dotat cu compresor Panasonic, modern si performant.

Functia de curatare automata este cea care asigura o uscare eficienta a suprafetei vaporizatorului in unitatea interna, ceea ce previne dezvoltarea bacteriilor si mucegaiurilor. Este un echipament special pentru uz rezidential ce poate fi montat pe perete si are compresor modern, tip inverter.

Cu alte cuvinte, toate avantajele pe care se asteapta utilizatorul sa le gaseasca la un asemenea aparat de aer conditionat sunt prezente.

Are functie de auto restart ceea ce permite echipamentului sa isi reia functiile presetate chiar si dupa o pana de curent, are functie de auto curatare si dezumidificare. De asemenea, poate fi activat modul sleep, pentru a face somnul mai dulce si mai lin intregii familii.

Singurul lucru care poate fi dezavantajos este faptul ca nu are kit de instalare inclus, insa nu este un impediment in achizitionarea dispozitivului. De asemenea, nu beneficiaza nici de modulul de tehnologie Wi Fi, ceea ce inseamna ca nu poate fi controlat prin telefonul mobil, tableta, ci doar prin telecomanda. Insa este foarte simplu de folosit!

In concluzie, aparatul de aer conditionat Zass este solutia ideala pentru familiile in care confortul si calitatea primeaza. Este eficient, inteligent, nu este foarte costisitor si isi face treaba cu succes, indiferent de anotimp. In plus, este silentios si are un consum redus, se incadreaza perfect oricarui stil de amenajare si oricarei camere si este foarte eficient pentru casa sau apartament!

Vezi pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here