Aparat de aer conditionat Zephir, MI-09SCO5 9000 BTU – pareri si review

Un aparat de aer conditionat ieftin nu inseamna ca este de o calitate indoielnica. Exista modele care apartin unor firme mai putin cunoscute, fapt care se traduce printr-un pret de achizitie rezonabil si accesibil fiecarui buzunar. Acesta este si cazul produselor Zephir care sunt rezistente, durabile si fiabile respectand normele europene in vigoare, ceea ce aduce o garantie in plus a calitatii, dar si a tehnologiei utilizate.


Punctele forte ale aparatului de aer conditionat Zephir, MI-09SCO5

Modelul Zephir MI-09SCO5 este unul ideal pentru a fi instalat intr-un apartament normal, avand o capacitate de 9000 BTU si putand sa asigure temperatura optima pe o suprafata acoperita de pana la 25m2. Este alegerea perfecta pentru oamenii care vor sa profite de calitatiile unui produs performant la preturi fara egal.

Compresorul de tip Inverter este una dintre cele mai bune inovatii in domeniu din ultimii ani, oferind aparatului posibilitatea de a regla temperatura in mod constat si de a asigura o adaptare eficienta a fluxului de aer. In plus, aparatul poate fi folosit si pentru incalzirea locuintei chiar daca afara temperaturile sunt sub 0 grade.

Prezenta unui filtru cold catalist este esentiala pentru eliminarea prafului din incapere si pentru anihilarea mirosurilor neplacute si a bacteriilor. Utilizatorii au parte de o atmosfera proaspata si curata atat de necesara pentru un confort sporit. In plus, copiii se pot juca in voie in orice incapere deoarece aerul este, in permanenta, curat. Acestia sunt feriti de aparitia alergiilor sau a problemelor respiratorii, precum astmul.

Aparatul de aer conditionat este silentios, avand un nivel al zgomotului unitatii interioare de 38 dB, ceea ce inseamna ca poate fi instalat cu usurinta in orice incapere, inclusiv in dormitor fara sa creeze nici cel mai mic disconfort.

Printre cele mai importante caracteristice se numara modul Turbo si functia de Auto restart, acestea simplificand viata utilizatorilor si transformand aparatul de aer conditionat intr-un produs util care merita achizitionat.

De asemenea, functia de dezumidificare este si ea prezenta pentru a asigura un nivel optim al umiditatii in locuinta. In felul acesta, somnul este unul linistitor si odihnitor. Mai mult decat atat, diminetile sunt senine si placute fara dureri in gat sau iritatii ale ochilor care pot cauza reale neplaceri.

Lipsa unui kit de instalare reprezinta un dezavantaj pentru majoritatea utilizatorilor, fiind nevoie de angajarea unei firme specializate care sa monteze corespunzator aparatul in perete.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here