Aparat de curatat scame MYRIA HH-487-D – pareri si review

Ai observat si tu cu siguranta ca spalandu-ti hainele pe programul mixt in special tesatura acestora poate fi afectata. Cu alte cuvinte, te poti trezi cu o multime de scame deranjante pe bluza ta preferata care ii strica aspectul. Nu incerca sa folosesti un aspirator clasic sau un aspirator de mana deoarece nu sunt eficiente in acest caz. Ai nevoie de un aparat de curatat scame, un aparat care te scapa de scame rapid. Il poti folosi chiar si inainte de a iesi pe usa.

Caracteristici si avantaje aparat de curatat scame MYRIA HH-487-D

Acest aparat de curatat scame permite indepartarea rapida si eficienta a tuturor scamelor de pe orice tip de material sau obiect vestimentar. Fie ca este vorba de o patura sau o pereche de pantaloni, acestea vor arata din nou ca noi gratie acestui aparat. Suprafata lata a lamei asigura o acoperire simultana a unei zone generoase a articolelor vestimentare ceea ce inseamna ca nu mai sunt necesare atat de multe miscari pentru ca hainele sa arate din nou ca noi. Dispune de un sistem de reglare in trei trepte a distantei de taiere, in functie de tipul tesaturii. Aparatul de curatat scame functioneaza pe baza a doua baterii de tip AA care nu sunt insa incluse in pachet. Este dotat cu un compartiment destasabil pentru colectarea scamelor.

Peria pentru curatat ajuta utiliatorul sa curete aparatul dupa fiecare folosire in parte. Datorita unei site cu trei dimensiuni de orificii, pot fi aspirate scame de orice dimensiuni dupa care vor fi indepartate in mod eficient de pe tesatura. Recipientul de colectare a scamelor, cu o capacitate de 1ml este usor de indepartat si curatat. Aparatul de curatat scame are o greutate de doar 120g ceea ce inseamna ca este usor de manevrat. In plus, gratie dimensiunii si greutatii reduse se poate transporta oriunde, atat acasa cat si intr-o calatorie, ideal pentru oamenii de afaceri al caror costum trebuie sa arate impecabil, fara scame.

Gratie acestui aparat de scame vei scapa de probleme firelor de par de pe canapea, de pe covor sau din interiorul masinii. Pretul este unu excelent.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here