Aparat multifunctional pentru indepartarea scamelor, Solac, Q603 – pareri si review

Stiai ca spalarea hainelor cu masina, programul mixt in special poate afecta tesatura? Cu alte cuvinte, te poti trezi cu o multime de scame pe bluza sau pe pantalonii favoriti. Iar indepartarea acestor scame este destul de dificila. Vei constata si tu faptul ca aspiratorul de mana nu este deloc eficient in acest caz, aspira doar scamele desprinse, nu si pe cele care sunt inca atasate de material. Pentru a scapa intr-un mod eficient de aceste scame ai nevoie de un aparat de indepartarea scamelor

Caracteristici si avantaje aparat multifunctional pentru indepartarea scamelor, Solac, Q603

Acest aparat pentru indepartarea scamelor este unul din cele mai rapide, perfect pentru toate tipurile de tesatura gratie unei puteri superioare si a celor trei niveluri de netezire. Nivelul puternic este special conceput pentru toate tipurile de tesatura. Are un design usor si robust si se opreste automat in cazul in care nu mai este folosit pret de cateva minute.

Aparatul de indepartat scame ofera rezultate consistente si eficienta maxima datorita celor trei nivele de netezire. Peria de curatare permite curatarea aparatului dupa fiecare utilizare in parte. Pentru a curata acest aparat va recomandam sa urmati instructiunile din ghidul de utilizare rapida inclus in ambalaj. Datorita lamelor late aparatul ofera acoperirea unei suprafete mari cu o singura trecere

Suprafata lata a lamei asigura acoperirea simultana a unei zone mai mari a articolelor vestimentare, astfel fiind necesare mai putine miscari pentru a face imbracamintea sa arate ca noua.

Aparatul indeparteaza in mod eficient scamele de pe toate tipurile de tesaturi. Acest aparat functioneaza cu 2 baterii de 2R2O astfel incat se poate folosi acasa sau se poate lua peste tot cu dumneavoastra datorita unor dimensiuni reduse. Este usor de demontat si curatat. Cu ajutorul acestui aparat puteti indeparta scamele de pe orice articol vestimentar rapid si usor. Recipientul pentru scame este foarte usor de scos si de golit. Are o culoare placuta, o combinatie de alb si levantica.

Avantajul de a detine un aparat de indepartare a scamelor este ca il poti folosi rapid, chiar si inainte de a iesi pe usa, iar un model bun cum este acesta te va scapa si de parul de la animale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here