Aspirator Albatros Cyclone Eco – pareri si review

Popular in ultima perioada, aspiratorul fara sac este ideal pentru utilizarea zilnica. Prezinta avantaje clare: nu vom mai cheltui bani pe inlocuirea sacilor si pe filtre deoarece nu poseda, are o putere mare de aspirare chiar daca motorul este mai mic, zgomotul este redus, consumul de energie este mai scazut. Puterea de aspirare este constanta in timpul procesului de curatare iar mizeria si praful acumulat se poate vedea in recipientul colector, usor de inlaturat si golit.

Caracteristici si avantaje aspirator Albatros Cyclone Eco

Acest aspirator fara sac ne ajuta sa beneficiem de o curatenie impecabila pentru a ne putea bucura impreuna cu familia de o locuinta ingrijita. Este incadrat in clasa de eficienta energetica C si a fost special creat pentru a ontine cele mai inate performante cu clasa de eficienta energetica C. Acest aspirator fara sac este dotat cu tehnologia Cyclone care asigura curatarea rapida si eficienta, fara eforturi, dintr-o singura miscare a intregii suprafete. Filtrul HEPA este cel care capetaza particulele de praf si polenul asigurand un aer mai curat si mai sanatos in intreaga locuinta. Puterea acestui aspirator este de 1000W ceea ce inseamna ca ofera performante extraordinare de aspirare. Impreuna cu peria speciala pentru covoare si podele si cu duza special conceputa pentru spatiile inguste 2 in 1, toate suprafetele din locuinta vor fi perfect curate.

Gratie rotatiei furtunului de aspirare la 360 de grade, utilizatorul nu trebuie sa depuna niciun efort. Aspiratorul are un cablu retractabil de cinci metri ceea ce permite manevrarea usoara a aparatului ceea ce inseamna ca nu va trebui decuplat de la priza electrica in momentul in care treci intr-o alta incapere. Nivelul de zgomot emis este destul de redus, de 77dB. Capacitatea de colectare a recipientului de praf si mizerie este de 3 litri iar greutatea aspiratorului este de 5 kilograme.

Cu ajutorul tubului telescopic din dotarea aparatului beneficiem de o raza de actiune de 8 metri si putem ajunge in locurile mai putin accesibile fara sa mai fim nevoiti sa ne aplecam. Tubul telescopic face legatura cu aparatul prin intermediul un furtun de plastic capabil sa se roteasca la 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai mare usurinta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here