Aspirator Albatros Latina Eco – pareri si review

Un aspirator de calitate reprezinta un ajutor de nadejde pentru orice locuinta care se doreste mereu curata. Praful nu ar trebui sa se depuna in niciun loc din locuinta, fiind o marca a delasarii si a faptului ca proprietarul casei nu dispune de un aspirator eficient care sa transforme procesul de curatare intr-o adevarata placere. Aliatul podelelor mereu curate este firma Albatros care ofera propune achizitionarea unui aspirator compact, mic, placut prin aspect si foarte eficient prin functiile sale. De asemenea, merita mentionat ca acest produs este unul foarte avantajos si din punct de vedere material, achizitionarea sa reprezintand o decizie cat se poate de inspirata.

Avantajele aspiratorului Albatros Latina Eco

Si pentru ca procesul de curatare a podelelor nu trebuie sa reprezinte o activitate anevoioasa, suparatoare, care necesita timp si foarte multa energie, utilizarea unui aspirator de calitate reprezinta o conditie esentiala ce trebuie sa fie indeplinita. O alegere inspirata este acest model semnat Albatros.

Din punct de vedere tehnic, firma care pare sa inteleaga perfect necesitatile romanilor, ofera un aspirator cu sac ce utilizeaza aspirarea uscata si care se alimenteaza la retea. Puterea sa este de 1600 W iar capacitatea de colectare este de 3.5 litri. Sacii folositi sunt textili, foarte simplu de curatat si refolosibili. Lungimea cablului de alimentare este de 5 metri, ceea ofera o raza de actiune de aproximativ 8 metri.

Merita mentionat ca sesiunile de curatenie cu acest aspirator vor fi o reala placere, atat datorita accesoriilor speciale care ii largesc aria de actiune cat si greutatii mici, de doar 4.5 kg, care-l face foarte simplu de manevrat.

Un minus important pe care in are aspiratorul Albatros este lipsa filtrului HEPA. Acesta este cel care garanteaza pentru eliminarea particulelor alergene, lasand locuinta nu doar foarte curata ci si igienizata in mod corespunzator. Totusi in acele locuinte in care nu sunt copii sau persoane alergice, nu se va simti lipsa acestei facilitati.

Albatros se doreste prezent in cat mai multe locuinte si prin intermediul acesti aspirator care poate sa devina un real prieten al podelelor si un aliat al persoanelor care stiu ca sesiunile de curatenie nu trebuie sa reprezinte un chin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here