Aspirator Albatros Smart Eco – pareri si review

Aspirator Albatros Smart Eco - pareri si review

O casa curata are nevoie de un aspirator care sa-i inteleaga si sa-i indeplineasca necesitatile. Utilitatea unui aspirator nu se dovedeste doar in locuinta proprie ci si intr-un imobil de birouri in care este la fel de important sa nu existe praf. Acest lucru in stie si Albatros firma care creeaza cele mai de calitate aspiratoare, ideale pentru persoanele care isi doresc calitate la preturi cat se poate de avantajoase, astfel incat eforturile materiale sa nu fie necesare. Chiar daca firma Albatros promoveaza preturi accesibile, performanta aparatelor electrocasnice nu a fost neglijata. Spre exemplu, aspiratorul Albatros Smart Eco este un produs foarte bun!

Motivele care sustin achizitionarea aspiratorului Albatros Smart Eco

Aspiratorul Albatros SmartEco este un produs compact si foarte prietenos prin aspectul sau oferind functii standard de calitate la un pret care nu poate decat sa fie considerat avantajos. Acest produs foloseste aspirarea uscata, este un model cu sac care se alimenteaza la retea. Puterea de absorbtie este de 1200 W iar capacitatea de colectare de 1.8 litri. Aceste caracteristici tehnice definesc eficienta si rapiditatea procesului de aspirare.

Foarte placut privirii, cantarind doar 3.5 kg, aspiratorul Albatros poate sa fie usor de folosit de fiecare persoana, transformand in amintiri neplacute durerile de spate provocate de aspiratorul vechi. De asemenea, faptul ca poate sa fie folosit pe multi-suprafete il transforma intr-un dispozitiv ce poate sa-si dovedeasca utilitatea in toate incaperile, lasand podelile stralucind de curatenie.

Un minus destul de evident dar care este de inteles avand in vedere pretul foarte mic al produsului este zgomotul produs in timpul functionarii care poate sa fie considerat unul usor deranjant. Nivelul sau este de 82 dB, ceea ce nu va permite sesiuni de curatare in mijlocul noptii fara a fi deranjati ceilalti membrii ai familiei sau vecinii.

Albatros este o firma prietenoasa, care rezista pe piata din Romania de decenii. Aceasta s-a adaptat cerintelor reusind sa impresioneze si sa se mentina in optiunile de top. Prin acest aspirator castiga laude chiar si din partea celor mai pretentioase persoane si asta pentru ca functiile de baza oferite sunt de calitate superioara iar rezultatele sunt unele care nu pot decat sa multumesca, chiar daca inovatia nu este prezenta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here