Aspirator Albatros Sticky-Eco 2 in 1 – pareri si review

In societatea moderna actuala, cand toata lumea are posibilitatea sa aiba acces la cele mai recente descoperiri tehnologice, de ce nu ar investi in cele mai bune produse? Acestea se gasesc sub forma unor produse electrocasnice noi, cu diferite functii. Unele aspira, altele spala, unele gatesc, altele amuza utilizatorul. Cert este ca toate electrocasnicele mari isi au locul lor in casa si isi dovedesc utilitatea. Cei care cauta un aspirator cu adevarat reusit sunt invitati sa investeasca in modelul Sticky Eco 2 in 1 cu o putere de 800 de W de culoare rosie.

Caracteristici si avantaje aspirator Albatros Sticky Eco 2 in 1

Acesta este un aspirator vertical care aspira uscat si se alimenteaza la retea. Este usor de carat si de depozitat, cantarind doar 3 kilograme. Are un design modern si culoarea rosie il face extrem de placut pentru utilizatori. Filtrul de evacuare HEPA asigura o curatare in profunzime si acelasi lucru poate fi spus si despre peria standard si accesoriul pentru spati inguste.

Acest aspirator are o capacitate de colectare de 0,8 litri, putere de 800 de W si o putere de aspirare de 105 W. Se comporta exemplar in toate tipurile de incaperi, este perfect pentru toate suprafetele, fie ele moi sau tari si curata murdaria din cele mai ascunse locuri. Aspira praf, mizerii, scame, firimituri, fire de par, ghemotoace de blana, etc. Este un aspirator foarte bun, cu o lungime a cablului de 230 de metri si un nivel de zgomot de 80 de decibeli, destul de ridicat pentru a fi auzit si de vecini.

Aspiratorul este usor de manevrat, curata bine gresia, parchetul si covoarele, isi face treaba bine, are o putere de aspirare mare si poate fi folosit chiar ca si aspirator de mana. este un produs usor, puternic, care isi merita banii. In fond, nici nu costa prea mult, iar raportul calitate-pret este excelent.

In concluzie, se merita ca oamenii sa acorde o mai mare importanta modelului de aspirator Albatros, produs in Romania, care se poate depozita si intr-un spatiu mic si reprezinta recomandarea specialistilor in domeniu. Aspiratorul Albatros Sticky Eco este singura varianta demna de luat in calcul de catre cei care vor un produs usor si foarte util, eficient si gentil, care sa curete si sa nu faca prea mult zgomot, sa nu coste mult si sa nu necesite reparatii, investitii si alte lucrari de intretinere o perioada indelungata de timp.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here